Головна Новини Суспільство неймовірно В Японії з'явилося морозиво із залізною стружкою
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії з'явилося морозиво із залізною стружкою

У японському регіоні туристам пропонують спробувати унікальне морозиво із залізною стружкою

6 травня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу серйозно вплинула на сферу туризму, і деякі регіони дуже це відчули. Подібна ситуація склалася і з японськими містами Цубаме і Сандзе, які вирішили залучати туристів за допомогою незвичайного морозива.

В Японії з'явилося морозиво із залізною стружкою

Японці створили незвичайне морозиво (фото з відкритих джерел)

Спеціаліст по морозиву Ясуюкі Сакума допоміг місцевим жителям створити фірмовий десерт — морозиво із залізною стружкою. Вибір інгредієнта відбувся не випадково, адже ці міста славляться своїми металургійними заводами. Щоправда, виробництво дуже постраждало від спаду світового туризму, тому ремісничі громади об'єдналися для роботи над різними проєктами, щоб залучити якомога більше іноземців у регіон.

Дослідження показало, що в міста Цубаме і Сандзе японці здебільшого приїжджають відпочити влітку. Тому фахівець і придумав новий аромат морозива, в якому зі звичними компонентами поєднується незвичайний інгредієнт — залізна стружка.

Ті, хто вже встиг спробувати цю новинку, зазначили, що воно виявилося набагато смачнішим, ніж вони очікували, а несподіване поєднання інгредієнтів у морозиві просто вражає. Коштує новий "металургійний" десерт 400 ієн (3,03 євро).

Нагадаємо, що один із магазинів морозива у Гонконзі вирішив продавати незвичайний десерт зі смаком сльозогінного газу. Головним інгредієнтом такого морозива є чорний перець горошком, який спочатку обсмажують, а потім подрібнюють. Післясмак у незвичайного десерту, за інформацією джерела, викликає таке подразнення у горлі, як при вдиханні сльозогінного газу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які чотири факти варто знати про морозиво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини