Головна Новини Суспільство неймовірно В Індії чоловік одружився 14 разів і жив за рахунок жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії чоловік одружився 14 разів і жив за рахунок жінок

Чоловік з Індії одружився з 14 жінками з різних штанів і жив за їх рахунок: як вдалося розкрити обман

21 лютого 2022, 15:05
Поділіться публікацією:

В індійському штаті Одіша, розташованому на північному сході країни, стався курйозний випадок. Чоловік одружився з 14 жінками й жив за рахунок своїх "жертв". Про це повідомляє газета Daily Mail.

В Індії чоловік одружився 14 разів і жив за рахунок жінок

Чоловік одружився з 14 жінками і жив за їхні гроші (фото з відкритих джерел)

Відомо, що 65-річний Рамеш Чандра Свейн вперше одружився в 1979 році, але приблизно з 2010 року він став "полювати" на самотніх жінок, представляючись ним різними іменами. Усі дружини шахрая жили у різних штанах, тому навіть не підозрювали про існування один одного. За роки своїх пригод у чоловіка від різних жінок народилося 5 дітей.

Як повідомляє поліція, яка вже заарештувала чоловіка, той одразу після весілля на чергову жертву, просив у неї грошей і вимагав переписати на неї майно, а після того, як отримував бажане – зникав.

Обман розкрився завдяки одній із його жінок. Вчителька, з якою аферист одружився, помітила в телефоні повідомлення від інших жінок. Вона з ними зв'язалася і з'ясувала, що він належить не тільки їй, але ще й 13 іншим жінкам. Після цього шокована індіанка звернулася до поліції.

Невідомо, скільки шахраю вдалося заробити грошей на своїх дружинах, але під час арешту у нього виявили 5 посвідчень особи. Чоловікові загрожує до 7 років ув'язнення.

Нагадаємо, що 27-річний наречений з Індії Рамакан Патра скасував власне весілля через те, що сім'я майбутньої дружини не приготувала йому улюблену страву.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що причин для того, щоб розірвати шлюб є безліч. Проте чоловік з індійського штату Уттар-Прадеш ніяк не очікував, що залишиться без нареченої через те, що не знає таблиці множення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини