Головна Новини Суспільство неймовірно В Антарктиді знайшли скелет невідомої істоти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Антарктиді знайшли скелет невідомої істоти (ВІДЕО)

12 січня 2021, 10:00 comments2038
Поділіться публікацією:








У віддаленому районі Антарктиди блогеру за допомогою Google Maps вдалося знайти останки невідомої істоти. Відео цієї незвичайної знахідки було опубліковано на його Youtube-каналі. Про це повідомляє видання Sun.

В Антарктиді знайшли скелет невідомої істоти (ВІДЕО)

Блогер знайшов на Google Maps скелет невідомої істоти в Антарктиді - фото: The Sun

Блогер знайшов скелет загадкової істоти, що знаходився в більш ніж 80 км від узбережжя. За його припущеннями, це можуть бути останки динозавра, які ще нікому раніше не вдавалося знайти.

"Він цілий. Я не знаю, танув він недавно або ж був заморожений на тисячі років, або це й зовсім щось нове", — прокоментував свою знахідку ютубер.

Опублікувавши відео на своєму каналі, блогер почув багато різних версій від користувачів Мережі. Деякі припустили, що це останки тюленя, порівнявши ці кадри з фотографіями скелету, які показує при запиті в пошуку. Інші ж вважають, що це може бути скелет алігатора або ж якоїсь рептилії. 

Версій в результаті зібралося дуже багато. Хтось помітив в останках схожість з якимись певними тваринами, а хтось, навпаки, знайшов в цих кадрах якусь загадку і містику.

Прихильники теорії змови вже давно стверджують, що сніговий ландшафт Антарктиди таїти під своєю поверхнею велика кількість секретів, які "спливають" з таненням крижаних шапок. Однак на сьогодні залишається невідомим, кому саме належать знайдені останки.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що на пляжі в Новій Зеландії вперше за останні 8 років акула вбила молоду дівчину, а також про те, як в австралійському лісі голий чоловік кілька днів ховався на дереві від поліції та крокодилів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини