Головна Новини Суспільство неймовірно У мережі знайшли кота, дуже схожого на Джека Горобця (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі знайшли кота, дуже схожого на Джека Горобця (Фото)

В котика з Instagram дуже серйозний глибокий погляд

18 березня 2021, 11:05 comments1484
Поділіться публікацією:

Нещодавно мережу покорив кіт, дуже схожий на улюбленого героя багатьох кіноманів — капітана Джека Горобця з фільму "Пірати Карибського моря".

У мережі знайшли кота, дуже схожого на Джека Горобця (Фото)

В Instagram знайшли кота схожого на Джека Горобця. Фото: 24tv.ua

Прославив кота його власник Том Гаджон з Британії. Чоловік спеціально створив Instagram-акаунт для улюбленця. На сторінці котика за невеликий час зібралася майже тисяча підписників.

Тварину звати Найджел.

Особливість тварини — в незвичному забарвленні ти глибокому погляді, який притаманний актору Джонні Деппу (Джеку Горобцю).

Природа нагородила чотирилапого темними піратськими вусами та бородою.

Власник кота повідомляє, що Найджел — шалений фанат фільму "Пірати Карибського моря".

У мережі знайшли кота, дуже схожого на Джека Горобця (Фото) - фото 2

Нагадаємо, що американська платформа Netflix прибрала з вільного доступу всі проекти, в яких бере участь актор Джонні Депп. Це пов'язують з гучним скандалом. Джонні Депп програв справу про наклеп у Великобританії проти видання The Sun. Тоді було визнано, що дівчина, на ім'я Ембер Херд була жертвою постійних і багаторазових нападів Джонні Деппа.

Раніше повідомлялося, що дочка популярного голлівудського актора Джонні Деппа, 21-річна модель Лілі-Роуз Депп знялася в новому провокаційному фільмі під назвою "Мандрівники". Знаменитість зіграла в ньому не епізодичну, а головну роль. Але це не перший її дебют в кіно, зіркову дочку можна ще побачити в кінострічках: "Чесна людина", "Планетаріум", "Король" та інших. Детальніше про Лілі-Роуз Депп можна прочитати в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, який фільм став найкасовішим в історії. Цю кінострічку повторно показали в Китаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини