Головна Новини Суспільство неймовірно У мережі з'явився сайт, де можна послухати звуки лісу з різних куточків світу
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явився сайт, де можна послухати звуки лісу з різних куточків світу

Користувачі почують спів різних птахів, шум листя і струмків

15 вересня 2020, 19:55 comments1021
Поділіться публікацією:

На просторах інтернету з'явився сайт, на якому можна послухати спів птахів, звуки лісу або шум річки з різних точок світу. Такий формат дасть багатьом людям можливість "переключитися" і трохи змінити погляд на буденні речі, передає видання lux.

У мережі з'явився сайт, де можна послухати звуки лісу з різних куточків світу

З'явився сайт, де можна послухати звуки лісу. Фото: unsplash

Придумала таку неординарну ідею організація Wild Rumpus, яка також займається проведенням фестивалів під відкритим небом Timber Festival. Такий формат прийшов до авторів тому, що коронавірус позбавив можливості проводити заходи в офлайні, тому вони вирішили створити альтернативу. Сайт називається Sounds of the Forest , на ньому можна у вільному доступі насолодитися звуками лісу або співом птахів з усієї планети.

Директор Wild Rumpus Сара Берд розповіла, що коли в березні почалися жорсткі обмеження, то було прийнято рішення знайти спосіб, щоб допомогти людям об'єднатися з природою. Вона впевнена, що звуки природи надихають і розслаблюють, що необхідно зараз кожному з нас.

Також величезним плюсом нового сайту є не тільки безкоштовне використання, але і можливість самому робити позначки на карті всіх звуків природи. Тому, якщо є що-небудь подібне у вашій музичній колекції, то швидше за переходьте на сайт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як дерева впливають на наше IQ: думка експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини