Головна Новини Суспільство неймовірно У Лівані створили найдорожче у світі мило
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лівані створили найдорожче у світі мило

До складу мила входить золото і діамантовий пил

24 листопада 2020, 10:48 comments1861
Поділіться публікацією:








На що тільки не йдуть підприємці, щоб підвищити популярність своєї продукції. Так, одна з миловарних компаній зважилася на незвичайний рекорд. Співробітники підприємства Bader Hassen & Sons, яке розташоване в столиці Лівану Тріполі, створили найдорожче мило. Один його шматок коштує 2800 доларів. Мило виробляється під брендом Khan Al Saboun. Раніше це мило було ексклюзивним подарунком для першої леді Катару. Тепер же його може замовити та придбати будь-який бажаючий.

У Лівані створили найдорожче у світі мило

Згідно з інформацією миловарів, кожен шматок має у своєму складі 17 грамів золота і діамантовий порошок. Крім коштовностей, мило містить оливкову олію, мед і фініки.

Сімейна компанія Bader Hassen & Sons має багатовікову історію — вона виробляє мило вже шість століть. Сьогодні продукція компанії має попит серед багатіїв на Близькому Сході.

Як повідомляв портал "Коментарі", популярний британський косметичний бренд Lush, який спеціалізується на ароматних засобах ручної роботи, випустив жартівливі новинки на честь прийдешнього Дня святого Валентина. З нагоди свята в продаж знову надійшли шматочки мила у вигляді популярних емодзі, які стали популярними в соціальних мережах ще минулого року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини