Головна Новини Суспільство неймовірно У Каліфорнії троє чоловіків стали батьками однієї дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Каліфорнії троє чоловіків стали батьками однієї дитини

Це вже друга дитина в сім'ї з трьох чоловіків

16 грудня 2020, 10:53 comments1383
Поділіться публікацією:

Вперше батьками дитини офіційно зареєстрували трьох чоловіків. Незвичайна ситуація сталася в американському штаті Каліфорнія. Так, двоє чоловіків жили сім'єю протягом 17 років, після чого до них приєднався ще один партнер. Ось уже вісім років "сім'я" живе втрьох.

У Каліфорнії троє чоловіків стали батьками однієї дитини

Один з друзів вирішив пожертвувати ембріони, які залишилися після процедури ЕКО, але не були використані.

"У нас була можливість "усиновити" ембріони і прийняти рішення виростити унікальну родину", говорить один з партнерів.

Коли три з половиною роки тому народилася їх перша дитина, дочка Пайпер, ці чоловіки увійшли в історію, ставши першою сім'єю в Каліфорнії, у якій у свідоцтві про народження дитини є три імені батька. Тепер у них є ще одна дитина, Паркер, якому півтора року.

Після того як рішення спробувати побудувати сім'ю було прийнято і досягнуто, троє чоловіків мали враховувати безліч нюансів виховання, як і будь-які інші батьки. Однак, на відміну від інших сімей, той факт, що батька три, означав, що у них можуть бути деякі унікальні проблеми, які потрібно вирішити.

"Ми всі зі сльозами на очах розповідали, чому нам потрібно стати батьками. Ви б бачили емоції на обличчі судді! Вона розглянула всі можливі варіанти й знайшла спосіб, використовуючи чинні закони, видати нам перше у своєму роді свідоцтво про народження", згадують члени незвичайної сім'ї.
Як повідомляв портал "Коментарі", Угорщина продовжує йти врозріз з загальноєвропейськими трендами. Так, попри тенденцію до популяризації ЛГБТ-спільноти, влада країни проявили прихильність до традиційних цінностей. В останньому випадку це виразилося на законодавчому рівні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини