Головна Новини Суспільство неймовірно У Фінляндії чоловік самотужки в морі штовхав величезну кригу, аби вона не заблокувала водний шлях (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Фінляндії чоловік самотужки в морі штовхав величезну кригу, аби вона не заблокувала водний шлях (відео)

Відео зняла його дружина, за добу воно набрало 25 тисяч переглядів і з'явилося в новинах різних країн світу

6 лютого 2021, 22:26
Поділіться публікацією:








Відео з Мартеном Мікосом сам на сам у воді із величезною кригою стало вірусним в інтернеті і вже облетіло весь світ, опинившись у новинах провідних телеканалів. На ньому чоловік штовхає на маленькому човнику величезну кригу геть від острова у море, аби вона не відрізала водний шлях до них з дружиною

У Фінляндії чоловік самотужки в морі штовхав величезну кригу, аби вона не заблокувала водний шлях (відео)

Чоловік самотужки штовхав величезну кригу. Фото: YouTube

Мартен Мікос та Сенья Ларсен самоізолювалися на час пандемії на віддаленому острові, який вони називають "Пандемічний рай".

"Ми очікували, що найближчим часом море замерзне. Сильний холод може зайняти до шести тижнів. У цей час крига може не зрушити і ми не зможемо користуватися човном і будемо відрізані від світу. Тому ми почали пересувати лід", — пише Сенья у анонсі до відео.

Вона зняла з дрону, як її чоловік самотужки зрушив кригу і відправив її до архіпелагу. "Операція з пересування айсберга" — жартома назвала вона їхні дії.

"Потрібна лише одна рішуча людина, аби зрушити гору. Чи айсберг. Тепер і на YouTube", — написала вона після того, як відео за добу набрало більше 25 тисяч переглядів у Twitter.

Сам Мартен написав, що під час пандемії працює над власним здоров'ям та гарним виглядом.

"Кумедно побачити, що мої звичайні фізичні вправи показали на ABC", — прокоментував він появу відео в ефірі американского каналу з "Великої трійки".

Люди у соцмережах називають вчинок Мартена "справжньою фінською мужністю". Його дружина каже, що відео справді стало вірусним, а журналісти, розповідаючи про нього, додають своїх перебільшень та деталей.

"Скоро розповідатимуть, що президент Фінляндії однією рукою відштовхнув російський айсберг від Острівного раю", — жартує вона у Facebook, коментуючи запис про цю історію в одному з американських ЗМІ.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що родина з Угорщини вирушила на 15-метровій яхті у навколосвітню подорож. Їх спонукала до цього пандемія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини