Головна Новини Суспільство неймовірно У Дайтона-Біч зібрали "живий ланцюг" з борід довжиною як два кити
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дайтона-Біч зібрали "живий ланцюг" з борід довжиною як два кити

89 чоловіків встановили світовий рекорд, зробивши 60-метровий ланцюжок із борід

16 квітня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:

На пірсі Мейн-стріт у Дайтона-Біч, Флорида, відбулася незвичайна подія, що викликала широкий резонанс серед ентузіастів унікальних рекордів. Група любителів борід з різних куточків Сполучених Штатів Америки зібралася, щоб встановити новий світовий рекорд, який зафіксувала Книга рекордів Гіннеса. Цього разу команда Beard Team USA встановила рекорд за найдовшим ланцюжком з борід.

У Дайтона-Біч зібрали "живий ланцюг" з борід довжиною як два кити

У Дайтона-Біч зібрали "живий ланцюг" з борід

Загалом у формуванні ланцюжка взяли участь 89 осіб, які змогли створити послідовність з волосся на обличчі, загальною довжиною майже 60 метрів. Для порівняння, це приблизно відповідає висоті 20-поверхового будинку або розмаху крил пасажирського літака Боїнг 777. Попередній рекорд, встановлений цією ж командою у 2022 році, становив 45,99 метри.

"Під час створення нових ланцюжків було багато невідомих нам людей, тож це було досить нервово", — розповів креативний директор Beard Team USA Браян Нелсо (Bryan Nelso)

У Дайтона-Біч зібрали ”живий ланцюг” з борід довжиною як два кити - фото 2

Важливою умовою для визнання рекорду було дотримання кількох правил: кожен учасник мав мати бороду довжиною не менше 20 см, бороди учасників мали бути з'єднані між собою за допомогою затискачів для волосся, а вся структура повинна була утримуватися без руху протягом щонайменше 30 секунд. Це дозволило офіційним представникам Гіннеса зафіксувати нове досягнення.

Цей захід привернув увагу не тільки місцевих мешканців та учасників, але й засобів масової інформації, ставши яскравою подією у світі екстраординарних досягнень. Він не тільки демонструє креативність і організаційні здібності учасників, але й сприяє популяризації культури бороданів, що стає все більш популярним явищем в сучасному світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини