Головна Новини Суспільство неймовірно Туристка випадково взяла до рук дуже отруйну істоту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристка випадково взяла до рук дуже отруйну істоту (ВІДЕО)

Ця істота може вбити за кілька хвилин

24 березня 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

Жінка, яка відпочиває на Балі, вирішила підтримати в руках маленького синьокольчастого восьминога, який, як з'ясувалося, здатний вбити людину всього за кілька хвилин.

Туристка випадково взяла до рук дуже отруйну істоту (ВІДЕО)

Отруйні істоти / фото: скриншот из видео

Туристка помітила милу істоту та вирішила зробити з ним кілька фотографій та відео. Восьминіг був маленьким і дуже гарним забарвленням, тому і привернув її увагу. Тільки згодом, прочитавши інформацію в інтернеті, вона дізналася, що цей синьокольчастий восьминіг є одним із найотруйніших на планеті. Незважаючи на те, що він маленький, його отрута може вбити 26 людей. Дівчина була шокована і в сльозах зателефонувала батькові, щоби розповісти, що сталося. З нею все добре, вона дивом залишилася живою.

Зазначається, що ці "милі" істоти, що мешкають у водах Тихого океану, досить агресивні і можуть вбити людину за кілька хвилин. І протиотруту досі не знайдено. Примітно, що укус такого восьминога практично непомітний і безболісний, тому людина навіть може не знати про те, що її життя в небезпеці. Але потім у жертви починаються проблеми із диханням, а потім параліч. За перших ознак необхідно робити штучне дихання, оскільки отрута паралізує дихальні центри жертви протягом декількох хвилин.

Відеоролик туристки вже набрав понад 7 млн переглядів, користувачі відзначають, що не потрібно контактувати з тваринами, про які ви нічого не знаєте: "Правило №1 дикої природи: якщо на тваринах є яскраві кольори — воно отруйне", "Моє серце б'ється від одного погляду на це", "Це страшно! Вам дуже пощастило", — зазначили користувачі мережі. @kaylinmarie21

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Мексиці виявили невідому істоту з гострими зубами та без очей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини