Головна Новини Суспільство неймовірно Топ-5 найбагатших дітей світу: хто вони і звідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найбагатших дітей світу: хто вони і звідки

Мільярди у колисці: хто входить до списку найзабезпеченіших дітей світу

22 квітня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

У світі, де фінансові активи та багатства часом успадковуються ще з дитинства, існує особлива категорія молодих людей – діти, чиї статки вже з ранніх років вимірюються мільярдами доларів. Цей рейтинг п'яти найбагатших дітей світу заснований на даних Forbes та інших фінансових аналітичних компаній, відображаючи стан активів, які або перебувають під керуванням дітей, або чекають на них у майбутньому.

Топ-5 найбагатших дітей світу: хто вони і звідки

Хто входить до списку найзабезпеченіших дітей світу

1. Принц Джордж Олександр Луї (Велика Британія)

Онук британської королеви Єлизавети II та перша дитина принца Вільяма та Кейт Міддлтон, Принц Джордж, народився 22 липня 2013 року. Його спадщина оцінюється в більш ніж $1 мільярд, що робить його одним із найбагатших дітей у світі. Багатство Джорджа складається з коштів, нерухомості, а також частки в прибутках королівської родини, керованої Crown Estate.

Топ-5 найбагатших дітей світу: хто вони і звідки - фото 2

2. Блю Айві Картер (США)

Дочка відомих музикантів Бейонсе та Джей-Зі, Блю Айві народилася 7 січня 2012 року. Її фінансове становище унікальне, адже, крім грошової спадщини від батьків, що оцінюється в $1 мільярд, вона вже розпочала свою кар'єру в музичній індустрії, що може значно збільшити її власні активи в майбутньому.

Топ-5 найбагатших дітей світу: хто вони і звідки - фото 3

3. Сурі Круз (США)

Дочка актора Тома Круза та актриси Кеті Холмс, Сурі Круз народилася 18 квітня 2006 року. Незважаючи на розлучення батьків, її статки оцінюються в $800 мільйонів. Це багатство походить від ретельно керованих довірчих фондів та інвестицій, що знаходяться під керуванням її зіркових батьків.

Топ-5 найбагатших дітей світу: хто вони і звідки - фото 4

4. Максима Чан (США)

Дочка засновника Facebook Марка Цукерберга та Прісцилли Чан, Максима Чан, народилася у грудні 2015 року. На рахунках Максими заморожено кошти, які батьки планують витратити на благодійність. Проте, з урахуванням активів її батьків, її спадок оцінюється в $450 мільйонів.

Топ-5 найбагатших дітей світу: хто вони і звідки - фото 5

5. Алексіс Оханьян-молодша (США)

Дочка американської тенісистки Серени Вільямс і співзасновника Reddit Алексіса Оханьяна, що народилася 1 вересня 2017 року, Алексіс Олімпія вже має значний стан. Статки, успадковані від її знаменитих батьків, оцінюються в $200 мільйонів.

Топ-5 найбагатших дітей світу: хто вони і звідки - фото 6

Ці діти народилися в сім'ях, де багатство і популярність передаються з покоління в покоління, однак їхнє особисте майбутнє залежатиме від багатьох факторів, включаючи управління активами, особисті досягнення та можливі кар'єрні вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини