Головна Новини Суспільство неймовірно Стало відомо, скільки пар одружилися під час повного сонячного затемнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки пар одружилися під час повного сонячного затемнення

Вчора мешканці Північної Америки спостерігали перше за сім років повне сонячне затемнення

9 квітня 2024, 18:00
Поділіться публікацією:

У місті Расселвілл, штат Арканзас, Сполучені Штати Америки, відбулася по-справжньому небесна подія, яка зібрала разом 350 пар, об'єднаних спільним бажанням – увінчати свій союз під час повного сонячного затемнення. Цей унікальний момент в історії одружень відбувся 8 квітня.

Стало відомо, скільки пар одружилися під час повного сонячного затемнення

350 пар одружилися під час повного сонячного затемнення.

За інформацією від ABC News, фестиваль Total Eclipse of the Heart став майданчиком для акції Elope at the Eclipse, де пари мали змогу заручитись вічною любов'ю у воістину космічній обстановці. За символічну плату в 100 доларів США, кожна пара отримала не лише доступ до фестивалю, але й унікальний тост за молодят, послуги церемоніймейстера, а також весільний торт, що був натхненний космосом.

Ця пам'ятна церемонія завершилася за лічені хвилини до моменту повного сонячного затемнення, коли небо над Расселвіллом осяяла тонка смужка світла, що навколо Місяця утворила видовище, схоже на каблучку. Кіган Райт, один з учасників цієї космічної церемонії, поділився своїми враженнями з Good Morning America, зізнавшись, що відразу ж після оголошення про подію зрозумів: пропустити таку нагоду – неможливо.

Кортні Ружо, наречена Кігана, спочатку мріяла про більш традиційне весілля. Однак, зрештою, вона не лише погодилася на цю незвичайну пропозицію, але й визнала її за найвражаючіший досвід у своєму житті. 

"Це було щось неймовірне, – ділиться Кортні. – Від такої краси перехоплює подих. Я відчувала себе найщасливішою на світі, переживаючи цей момент поруч із ним".

Після весілля, що відбулося на тлі одного з найзагадковіших явищ природи, молодята планують відсвяткувати свій медовий місяць на острові Сент-Круа, що є частиною Віргінських островів США. Цей вибір місця для медового місяця символічно підкреслює бажання пари продовжити свою пригоду в обіймах природи, що не перестає дивувати та надихати.

Такий весільний фестиваль став не лише свідченням любові 350 пар, але й підкреслив глибоку зв'язок між людськими емоціями та космічними явищами, що нагадують нам про невимовну красу і таємницю Всесвіту, в якому ми всі є частиною одного великого цілого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини