Головна Новини Суспільство неймовірно Сінгапур запускає свій перший круїз в нікуди
commentss НОВИНИ Всі новини

Сінгапур запускає свій перший круїз в нікуди

Судно World Dream відпливає від міста, щоб повернутися туди через кілька днів, надавши відпочиваючим можливість "побувати за кордоном"

8 листопада 2020, 22:00
Поділіться публікацією:

Сотні жителів Сінгапуру, які хочуть хоч трохи побути за кордоном, в п'ятницю вирушили в "круїз в нікуди". Про це повідомляє Reuters.

Сінгапур запускає свій перший круїз в нікуди

Фото: newsin.asia

Спеціальні круїзи Сінгапуру відкриті тільки для його громадян. Судно World Dream відпливає від міста, щоб повернутися туди через кілька днів, надавши відпочиваючим можливість "побувати за кордоном" в умовах кризи круїзної індустрії. Пасажири здали тест на коронавірус перед посадкою.

"Я хочу вибратися з Сінгапуру, нехай навіть ненадовго, на кілька днів", — сказав пасажир Роберт Гаксіола.

1400 гостей повинні постійно мати при собі електронний пристрій для відстеження їхнього місця розташування на судні й перебувати на відстані один від одного, дотримуючись санітарних норм. Буфети самообслуговування закрили. Організатори також оснастили судно місцем для ізоляції хворого, якщо станеться НП.

"Не турбуюся, бо в цьому році я вже був пасажиром цього круїзного лайнера", — сказав Анг вересня Хок, чекаючи результатів свого тесту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що архітектори японського архітектурного бюро Noiz розробили концепцію футуристичного космопорту, який складається з чотирьох поверхів.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини