Головна Новини Суспільство неймовірно Сім'я знайшла на стінах будинку послання з 1975 року: що в ньому було
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім'я знайшла на стінах будинку послання з 1975 року: що в ньому було

Сім'я Мерфі, яка переїхала в місто Аккрингтон (Британія), під час ремонту виявила вірш, написаний дівчинкою в 1975 році: автора вдалося знайти

3 серпня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

Під час ремонту в новому будинку сімейство Мерфі виявило дивний вірш, який був залишений на стіні в 1975 році. За допомогою соціальної мережі Facebook вони дізналися, хто є його автором.

Сім'я знайшла на стінах будинку послання з 1975 року: що в ньому було

Послание на стене с 1975 года. Фото: LancsLive

Сім'я переїхала в нову квартиру в місті Аккрингтон, розташованому в графстві Ланкашир. Вони здирали шпалери й побачили вірш, датований 1975 роком, в якому розповідалося про подорожі в часі. Його залишила Ейлін Уолмслі.

Слова вдалося розібрати. Виявилося, що це цілий білий вірш:

Я тут, ти там, розділені часом.

Як в майбутньому?

А може, я — минуле?

Єдина відповідь на це: я — твоє минуле, ти — моє майбутнє.

Бажаю тобі гарного дня.

Глава сімейства сфотографував знахідку і вирішив через соціальну мережу Facebook знайти автора. Незабаром одна з жінок написала йому і зізналася, що знає Ейлін, яка переїхала в інше місто, але вона спробує з нею зв'язатися. У жінки вже було інше прізвище, але її вдалося відшукати, і вона була дуже здивована.

62-річна Ейлін розповіла, що залишила це послання в підлітковому віці. Тоді вона часто думала про подорож у часі й про те, як всі люди пов'язані. У 18 років вона переїхала з квартири й почала навідуватися туди рідко. Пізніше будинок вона продала. Ейлін подякувала родині Мерфі за те, що вони знайшли її й повернули у приємні спогади.

Нагадаємо, на одному з канадських пляжів вчені знайшли дивне послання в пляшці. Знахідка датується 1912 роком. Вчені припускають, що лист кинула 12-річна дівчинка з палуби приреченого корабля "Титанік".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в старовинній церкві бельгійського міста Антверпер виявили послання з минулого. Лист пролежало в архітектурному елементі на стелі майже століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кира

15 серпня 2021, 01:06

Когда выбирала открытки на виолити в этот раз, подумала об этой истории, может, тоже поискать авторов подписанных экземпляров

yur

3 серпня 2021, 09:40

" Нашел капсулу с посланием из далекага 1971 года. И развернул его. И свернул обратно. В послании было написано: ДОРОГИЕ ТОВАРИЩИ! КАК МЫ ВАМ ЗАВИДУЕМ! ВЫ ЖИВЕТЕ ПРИ КОММУНИЗМЕ! "


Новини