Головна Новини Суспільство неймовірно Штучний інтелект назвав найрозумніших людей світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Штучний інтелект назвав найрозумніших людей світу

Сато відомо, кого штучний інтелект вважає найрозумнішим на планеті

9 квітня 2024, 14:05 comments1531
Поділіться публікацією:

Штучний інтелект склав рейтинг найрозумніших людей світу. ШІ зібрав дивовижні історії розумних людей нашого часу. Нижче представлений ТОП-5 особистостей, чиї інтелектуальні здібності та досягнення викликають захоплення та служать джерелом натхнення для багатьох.

Штучний інтелект назвав найрозумніших людей світу

Хто найрозумніша людина у світі за всю історію?

1. Теренс Тао

Тао, що народився в 1975 році в Австралії, виявив свій блискучий інтелект вже в ранньому віці, почавши вивчати університетські математичні курси у віці 9 років. Здобувши докторський ступінь у Прінстоні в 21 рік, він згодом отримав престижну Медаль Філдса — еквівалент Нобелівської премії з математики. Тао займається дослідженнями в галузі гармонійного аналізу, комбінаторики, теорії чисел та диференціальних рівнянь.

Штучний інтелект назвав найрозумніших людей світу - фото 2

2. Крістофер Хірата

Хірата, чий IQ оцінюється в 225 балів, став відомим ще в дитинстві завдяки своїм видатним успіхам у науці. У 16 років він працював над проектом НАСА з колонізації Марса. Пізніше він отримав докторський ступінь з астрофізики в університеті Прінстона і зосередився на дослідженнях, пов'язаних з космічною мікрохвильовою фоновою радіацією.

3. Ендрю Уайлз

Ендрю Уайлз, який народився 1953 року у Великій Британії, став всесвітньо відомий завдяки своєму доказу Великої теореми Ферма у 1994 році, над рішенням якої вчені билися протягом 358 років. За свій внесок у математику він був нагороджений безліччю престижних премій, включаючи Медаль Філдса.

Штучний інтелект назвав найрозумніших людей світу - фото 3

4. Мерилін вос Савант

Вос Савант, яка свого часу була визнана людиною з найвищим IQ за версією Книги рекордів Гіннесса, стала відомою своєю здатністю вирішувати найскладніші математичні та логічні завдання. Її колонка "Ask Marilyn" у журналі "Parade" протягом багатьох років пропонує читачам завдання на логіку та інтелект.

Штучний інтелект назвав найрозумніших людей світу - фото 4

5. Едіт Стерн

Стерн виховувалась у середовищі, де навчання та інтелектуальний розвиток цінувалися понад усе. Її досягнення в галузі комп'ютерних наук та її внесок у розробку програмного забезпечення для навчання принесли їй міжнародне визнання.

Штучний інтелект назвав найрозумніших людей світу - фото 5

Ці особи не тільки демонструють видатні інтелектуальні здібності, а й нагадують нам про силу завзятості, пристрасті до знань та нескінченного прагнення пізнання. Їхні життя та роботи продовжують надихати нові покоління вчених, дослідників та всіх, хто прагне розширювати межі свого інтелекту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини