Головна Новини Суспільство неймовірно Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні

З шармом та провокацією: ці жінки 60-х змушують серця битися сильніше

23 травня 2024, 13:25
Поділіться публікацією:

1960-ті роки ознаменувалися культурними зрушеннями, які кардинально змінили суспільство. Це був час, коли жіноча сексуальність почала сприйматися під новим кутом, а самі жінки стали більш виразними та самостійними через кіно, музику та моду. У центрі уваги опинилися кілька визначних особистостей, які стали секс-символами десятиліття.

Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні

Жінки-символи сексуальності 1960-х: хто вони

Бріжіт Бардо — французька актриса та модель, яка своїм зовнішнім виглядом та невимушеним стилем перетворила натуральну красу на модний тренд. Її іконічний образ у фільмі "І Бог створив жінку" (1956) продовжував хвилювати уми протягом усього десятиліття.

Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні - фото 2

Мерилін Монро, хоч і асоціюється переважно з 50-ми роками, залишила незабутній слід на початку 60-х. Її останні роботи в кіно та трагічний відхід із життя у 1962 році тільки зміцнили її статус легенди.

Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні - фото 3

Одрі Хепберн була втіленням класу та елегантності. Її роль у "Сніданку у Тіффані" (1961) принесла їй всесвітню славу та образ неперевершеної модної ікони.

Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні - фото 4

Твіггі стала обличчям моди 60-х завдяки своєму унікальному стилю та ляльковому образу. Її струнка фігура та коротка стрижка привернули увагу молоді та стали символом модних експериментів того часу.

Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні - фото 5

Ракель Уелч уславилася після виходу фільму "Мільйон років до нашої ери" (1966), де її образ у купальнику став культовим. Вона символізувала нову еру у кінематографі, де жіноча сексуальність стала відкритою та явною.

Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні - фото 6

Софія Лорен — італійська актриса, вважається однією з останніх великих див минулого. Своєю природною сексуальністю та талантом вона завоювала не лише Європу, а й усю світову аудиторію.

Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні - фото 7

Джейн Фонду розпочала свою кар'єру у 60-ті і швидко стала відома завдяки своїм ролям у Голлівуді. Згодом вона також стала помітною фігурою в політичних та соціальних рухах, але її початок кар'єри був відзначений безліччю ролей, що підкреслюють її зовнішню привабливість.

Секс-символи 1960-х: жінки, які надихають і сьогодні - фото 8

Ці жінки не просто стали символами свого часу; вони змінили уявлення про жіночу красу та стилі, надихаючи мільйони і залишивши спадщину, яку продовжує захоплювати і сьогодні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини