Головна Новини Суспільство неймовірно Рятувальники витягли з дому чоловіка вагою 300 кг пожежним краном
commentss НОВИНИ Всі новини

Рятувальники витягли з дому чоловіка вагою 300 кг пожежним краном

Операція з порятунку чоловіка із зайвою вагою тривала понад чотири години

2 грудня 2020, 03:35
Поділіться публікацією:

Бич нашого часу для людства — надмірна вага і малорухливий спосіб життя. Ці два "гріха" зіграли злий жарт з жителем французького міста Перпіньян, розташованому на півдні Франції.

Рятувальники витягли з дому чоловіка вагою 300 кг пожежним краном

Чоловік, вага якого досягала 300 кілограмів понад рік не міг вибратися зі свого помешкання після того, як впав і зламав собі стегно. Бідолаха очікував допомоги з боку влади з 2019 року, його адвокат навіть поскаржився міністру внутрішніх справ Франції.

Для порятунку залучили близько п'ятдесяти осіб — в операції брали участь поліцейські, пожежники, медичні працівники та співробітники мерії. Складність полягала ще й в тому, що будинок, в якому жив Аллен (так звали чоловіка) розташований на занадто вузькій для спецтехніки вулиці. Для того, щоб витягти людину, довелося демонтувати частину стіни навколо віконного отвору. Мешканців будинку на час вирішили евакуювати.

Через чотири години від початку рятувальних робіт, Аллена помістили в спеціальний контейнер, який підняли до рівня вікна, використовуючи кран. Після чого капсулу спустили на землю і чоловіка негайно відвезли в лікарню міста Монпельє.

Після відповідного лікування Аллена чекає спеціалізований центр в Тулузі, який займається проблемами людей з надмірною вагою.

Як повідомляв портал "Коментарі", схуднути наполовину довелося 36-річному американцю, щоб не померти. З квітня 2017 го року він скинув 114 кілограмів і зупинятися на досягнутому не планує. Адже тепер у нього з'явилася мрія — служити в поліції. Брок Керроу почав набирати вагу, коли померла його мати. Вона страждала від алкоголізму, і чоловік звинувачував себе в тому, що не зміг її врятувати. У підсумку він почав заїдати стрес і в якийсь момент вага під ним показала 238 кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини