Головна Новини Суспільство неймовірно «Рухалося швидко і безшумно»: на Гаваях бачили НЛО (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Рухалося швидко і безшумно»: на Гаваях бачили НЛО (ВІДЕО)

За словами очевидцем, НЛО пропало в океані

6 січня 2021, 00:20 comments2316
Поділіться публікацією:

Жителі Оаху — одного з Гавайських островів стали свідками загадкового явища і встигли зняти його на відео. На кадрах видно, що в небі з великою швидкістю рухається непізнаний літаючий об'єкт, який випромінює синій колір.

«Рухалося швидко і безшумно»: на Гаваях бачили НЛО (ВІДЕО)

фото: Shutterstock

Незвичайне явище бачило кілька людей, за їхніми словами, НЛО рухалося швидко, безшумно і зникло в океані. Жителі повідомили про це в службу порятунку і в Федеральне управління цивільної авіації. Але його представники заявили, що в цьому районі в цей проміжок часу не було зафіксовано ніяких польотів і авіаційних подій.

Одна з жінок на ім'я Моріа встигла зняти на відео дивний літаючий об'єкт. Вона розповіла, що, коли підняла голову вгору, не повірила своїм очам і подзвонила чоловіку, щоб він підійшов до неї. Вона запитала, чи бачить він у небі синє світло і він відповів так, тільки й гадки не має, що це летить.

Жінка розповіла, що спостерігала за НЛО поки той не впав у океан. В одному з її відеороликів чутно, як вона каже: "Воно приземлилося в воді. Що б це не було". А через якийсь час по тій же самій траєкторії рухався ще один невпізнаний літаючий об'єкт, тільки він випромінював біле світло.

Нагадаємо, нещодавно американська зірка Майлі Сайрус розповіла, що бачила в небі дивний об'єкт, який нагадує літаючий снігоочисник, перед яким був плуг, що світиться жовтим кольором. Зірка також зізналася, що їй вдалося встановити зоровий контакт з невідомою істотою, яка керувала "НЛО".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Пентагоні організували робочу групу з непізнаних літаючих об'єктів (UAPTF).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

6 січня 2021, 03:48

Xочeшь трaxнyть юнyю малышку?! Еcли да, то рeгиcтpиpyйся по сcылкe, там морe paзвpатных дeвок кoтоpыe хoтят члeнa, вoт ------ http://bit.do/miase


Новини