Головна Новини Суспільство неймовірно Російського фаната, який необачно зайшов із "триколором" до української фан-зони, довелося силоміць "українізувати" (фото, відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського фаната, який необачно зайшов із "триколором" до української фан-зони, довелося силоміць "українізувати" (фото, відео)

У поціновувача російських символів в бійці відібрали національний прапор, "вушанку" с радянською зіркою та гербом і розірвали футболку

30 червня 2021, 15:10
Поділіться публікацією:

У вчорашньому матчі між футбольними збірними України і Швеції було гаряче не тільки на полі, але й на трибунах. Чергова спроба демонстрації російсько-української дружби завершилася невдало для російської сторони.

Російського фаната, який необачно зайшов із "триколором" до української фан-зони, довелося силоміць "українізувати" (фото, відео)

"Міжнаціональної" дружби у фан-секторі не сталося. Фото із соцмереж

Російського фаната, який необачно зайшов із ”триколором” до української фан-зони, довелося силоміць ”українізувати” (фото, відео) - фото 2

Один із російських футбольних уболівальників, вдягнений у форму своєї збірної, з шапкою-вушанкою, прикрашеною радянською зіркою, необачно прийшов в український фан-сектор. Спочатку демонстрація україно-російської дружби з обіймами відбувалася без ексцесів, але тривала недовго. Кілька українських футбольних вболівальників вступили в силовий конфлікт із росіянином, вимагаючи прибрати з української фан-зони національні символи російського агресора. Українці відібрали у необачного гостя "вушанку", видерли російський прапор і порвали футболу, щедро перемежовуючи це стусанами. Росіянин намагався пручатися, але сили явно були нерівні.

Російського фаната, який необачно зайшов із ”триколором” до української фан-зони, довелося силоміць ”українізувати” (фото, відео) - фото 3

Як видно з відео, що опублікував один із телеграм-каналів (його власником є Владислав Поздняков, лідер об'єднання "Мужское государство", щодо якого в Росії раніше відкривали карну справу), пара українців, як могла захищала росіянина від розправи розлючених співвітчизників (певно ті, хто раніше в обіймах з ним потрапив на фото "міжнаціональної дружби"). Аби росіянину щедро не дісталось "на горіхи" від опонентів, його українські знайомі прикрили національним прапором України, продемонструвавши таким чином єднання "братніх народів" в українській національній парадигмі.

Російського фаната, який необачно зайшов із ”триколором” до української фан-зони, довелося силоміць ”українізувати” (фото, відео) - фото 4

У соцмережі під відео сотні розлючених росіян лаяли українців, принижуючи їхні національні символи, історію і висловлюючи шовіністичні образи, мовляв, ми от вас "любимо "хох...в", вболіваємо", а треба "вас вбивати" тощо. Дісталось і самому росіянину, на плечі якого повісили український стяг. Зрадник, мовляв.

На це небагаточисельні українські "коментувальники" зауважили, що якби росіянин не прийшов до наших фанатів з російською символікою, яка для українців є проявом і пропагандою військового агресора, то нічого поганого з ним би не сталося. А так, "на що він сподівався, приходячи з російськими символами з пропагандистською метою?" Тим більше, що після того, як національні символи Росії були знешкоджені, їх власник був убезпечений від силових виявів з української сторони.

Нерідко бійки між опонентами спалахують не тільки на футбольному полі, але й в стінах українського парламенту, де, як писали "Коментарі", вже двічі цього місяця "відзначився" нардеп Микола Тищенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини