Головна Новини Суспільство неймовірно Рекордне шоу дронів: Книга Гіннеса зареєструвала нове досягнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекордне шоу дронів: Книга Гіннеса зареєструвала нове досягнення

7,598 дронів встановили новий рекорд Гіннеса, створивши грандіозне шоу в небі Китаю

сьогодні, 12:09
Поділіться публікацією:

Вечірнє небо над Яньбянем, Китай, спалахнуло тисячами кольорів, коли 7,598 дронів вишикувалися в найбільше повітряне зображення, зафіксоване Книгою рекордів Гіннеса. Це захоплююче дійство було присвячене 72-й річниці корейської автономної префектури

Рекордне шоу дронів: Книга Гіннеса зареєструвала нове досягнення

Найбільше повітряне зображення з дронів

Шоу дронів в Яньбяні перевершило попередній рекорд, встановлений у Чжухаї у 2020 році, коли компанія Damoda Intelligent Control Technology Co., Ltd. вивела в небо 3,051 дрон. Цьогорічний захід не тільки побив рекорд, але й демонстрував значний технічний прогрес у координації та виконанні таких масштабних технологічних вистав.

Для створення цього видовища використовувалася сучасна техніка: кожен дрон був точно програмований і розміщений у "злітні коробки", що дозволяло їм злетіти одночасно та без збоїв. Лише один ноутбук був потрібен для керування цією армією летючих роботів, що рухалися синхронно, створюючи чарівні зображення — від Великої Китайської Стіни до традиційних танцюристів, символізуючи культурне багатство Яньбяня.

Кульмінацією шоу стало зображення величного тигра, яке трималося в повітрі цілих 37 секунд — новий рекорд за тривалістю. Видовище закінчилося захоплюючим феєрверком, який вибухнув у небі, доповнивши нічну панораму барвистими вогнями.

Тисячі глядачів, що зібрались побачити шоу наживо, а також мільйони, що спостерігали онлайн, змогли відчути масштабність та красу цієї технологічної феєрії. 

Раніше “Коментарі” писали, що на півдні Португалії, в місті Бежа, авіашоу, що представляло захоплюючі маневри іспанських і португальських пілотів, закінчилося трагедією. Під час виступу, де шість літальних апаратів демонстрували фігури найвищого пілотажу, сталося зіткнення двох літаків. В результаті — один із пілотів загинув.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини