Головна Новини Суспільство неймовірно "Пожертвувала роботою заради краси": дівчину звільнили через те, що вона перетворилася на ляльку Барбі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пожертвувала роботою заради краси": дівчину звільнили через те, що вона перетворилася на ляльку Барбі

Барбара Місяць Сипос з Будапешта провела цілий комплекс пластичних операцій, щоб перетворитися на ляльку Барбі, але роботодавець результату не оцінив

9 липня 2020, 04:33 comments1738
Поділіться публікацією:

Дівчина з Будапешта на ім'я Барбара Місяць Сипос витратила 135 000 доларів, щоб бути схожою на ляльку Барбі, але після цього її звільнили з роботи. Про це передає "УНІАН", посилаючись на Instagram Місяця.

"Пожертвувала роботою заради краси": дівчину звільнили через те, що вона перетворилася на ляльку Барбі

Дівчина з дитинства обожнювала ляльку Барбі, тому зважилася на ряд цінних пластичних операцій. Першу вона зробила в 17 років — збільшила груди. Роком пізніше, в 2016 році, вона зустріла свого майбутнього чоловіка, який теж любив пластичні операції і прагнув бути схожим на іграшку. Саме він став спонсором наступних пластичних операцій Барбари.

Дівчина робила бразильську підтяжку сідниць, операцію на піхву, дві ринопластики, кілька разів зменшувала підборіддя і змінювала форму щелепи. Крім того, вона робила підтяжку і збільшення губ, а також — підтяжку брів.

Однак тепер Барбі не може влаштуватися на роботу, тому що її зовнішні дані буквально не дають чоловікам зосередитися на їх безпосередніх професійних обов'язків. Але разом з тим Барбарі подобається купатися у чоловічому уваги, і вона хоче знайти собі нового чоловіка, бо з чоловіком вона-таки розлучилася.
”Пожертвувала роботою заради краси”: дівчину звільнили через те, що вона перетворилася на ляльку Барбі - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про прогресивній формі ринопластики, яка змінює форму носа без операційного втручання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини