Головна Новини Суспільство неймовірно Повітря з концерту Каньє Уеста продають на eBay: ціна шокує
commentss НОВИНИ Всі новини

Повітря з концерту Каньє Уеста продають на eBay: ціна шокує

Фанат виставив на продаж на eBay пакет із повітрям з концерту американського репера Каньє Уеста: відома ціна

26 липня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

Американський репер Каньє Уест днями презентував свій новий альбом "Donda", який вийде на початку серпня. Захід відбувся на стадіоні в Атланті для обмеженої кількості людей. І тим, хто не зміг на нього потрапити, пропонують купити повітря, зібране на концерті. І так, за цей пакет з повітрям на eBay ведуться торги.

Повітря з концерту Каньє Уеста продають на eBay: ціна шокує

Каньє Уест | Фото: Rich Fury / Invision / AP / Scanpix / LETA

Фанат Каньє Уеста вирішив заробити, тому створив оголошення на eBay і запропонував іншим шанувальникам американського виконавця купити пакет з повітрям, зібраним на його концерті, який відбувся в Атланті. Користувач під ніком imacanon16canz надав фотодокази, що повітря дійсно зібране з концерту Каньє Уеста.

Стартова ціна пакета становила 3333 долари, але потім сума піднялася до 10 200 доларів. Торги закінчаться через два дні, тому товар, швидше за все, ще зросте в ціні.

Повітря з концерту Каньє Уеста продають на eBay: ціна шокує - фото 2

До слова, це не перший раз, коли шанувальники творчості Каньє Уеста намагаються заробити в інтернеті таким чином. У 2015 році один із фанатів за повітря, зібране під час виступу Каньє Уеста, заробив понад 60 тисяч доларів.

Нагадаємо, що популярний хіп-хоп виконавець Каньє Уест минулого року представив нові кросівки власного бренду Yeezy Mafia, які стали мемом у мережі. Користувачі порівняли їх із хінкалі, японськими пельменями та іншими борошняними виробами з тіста.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що британська компанія My Baggage, що займається доставкою багажу, вирішила здивувати своїх клієнтів і запустила в продаж пляшки зі свіжим повітрям. Придбати пляшку 0,5 л можна за 33 долари (близько 936 гривень).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини