Головна Новини Суспільство неймовірно Помер найстаріший чоловік світу Хуан Вісенте Перес Мора: скільки йому було років
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер найстаріший чоловік світу Хуан Вісенте Перес Мора: скільки йому було років

У 2022 році Книга рекордів Гіннеса офіційно визнала його найстарішим чоловіком світу у віці 112 років

3 квітня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

Сьогодні весь світ прощаються з Хуаном Вісенте Пересом Мора, який до останнього дня був визнаний найстарішим чоловіком планети за версією Книги рекордів Гіннеса. Помер у віці 114 років, за місяць до свого наступного дня народження, Перес був не лише символом довголіття, а й втіленням скромності, працьовитості та любові до життя.

Помер найстаріший чоловік світу Хуан Вісенте Перес Мора: скільки йому було років

У Венесуелі помер найстаріший чоловік світу

На світанку 27 травня 1909 року у містечку Ель-Кобре, Венесуела, розпочалася історія Хуана Вісенте, яка тривала понад століття, переживши епохальні зміни у світовій історії. Від ранніх років він вчився цінувати прості радощі життя та працю, які, на його думку, були ключем до його довголіття. Хуан вважав, що його здоров'я і довге життя – результат наполегливої праці, ранніх ночей, помірності у їжі та відпочинку у свята, а також щоденного вживання склянки агардієнте, традиційного венесуельського напою.

Президент Венесуели Ніколас Мадуро та губернатор штату Тачіра, Фредді Бернал, висловили свої співчуття та вдячність за життя та спадщину Переса, підкреслюючи його як символ витривалості та глибокої любові до життя. Життєвий шлях Хуана Вісенте Переса Мора був прикладом не тільки для його великої родини, але й для всіх, хто прагне до довголіття та здорового способу життя.

Його особисте життя було сповнене любові та відданості: 60 років шлюбу з Едіофіною дель Росаріо Гарсія, 11 дітей та численні онуки та правнуки. Велика родина була для Хуана джерелом радості та гордості.

Перес був свідком численних історичних подій, від обох світових війн до винайдення телебачення та висадки людини на Місяць. Він також став одним із тих, хто пережив глобальну пандемію COVID-19, що ще більше підкреслює його неймовірну життєву стійкість.

Смерть Хуана Вісенте Переса Мора є втратою не тільки для його родини та Венесуели, але й для всього світу, який втратив живий символ історії, мудрості та непохитної віри в силу людського духу.

Наразі світ очікує на офіційне підтвердження імені наступного найстарішого чоловіка, але Хуан Вісенте Перес завжди залишиться в історії як людина, що встановила планку довголіття на небувало високий рівень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини