Головна Новини Суспільство неймовірно Політ з висоти майже 4600 метрів: пенсіонерка оригінальним способом відсвяткувала своє 90-річчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Політ з висоти майже 4600 метрів: пенсіонерка оригінальним способом відсвяткувала своє 90-річчя

Зробила вона це з метою збору коштів на благодійність

7 жовтня 2020, 17:13
Поділіться публікацією:








Мешканка Британії Патрісія Бейкер вирішила яскраво і незабутньо відзначити своє 90-річчя. Вона не побоялася стрибнути з парашутом разом з інструктором, передає видання fakty.

Політ з висоти майже 4600 метрів: пенсіонерка оригінальним способом відсвяткувала своє 90-річчя

Пенсіонерка оригінальним способом відсвяткувала своє 90-річчя. Фото: pixabay

Але жінка зважилася на такий сміливий вчинок не тільки для того, щоб отримати порцію адреналіну. Вона зробила стрибок з літака, щоб взяти участь в добродійності — зібрати необхідні кошти для дитячого хоспісу.

Патрісія відчула справжнє щастя і захоплення, коли приземлилася. Вона захотіла розповісти про прекрасні пережиті емоції величезній кількості людей, тому прийшла на шоу "Доброго ранку, Британія". Пенсіонерка поділилася, що емоції, які відчуває людина під час свого стрибка, не піддаються ніякому опису, тому що це ейфорія і страх одночасно.

Також відчайдушна жінка каже, що це вже далеко не перше екстремальне дозвілля в її житті: раніше вона літала на параплані і повітряній кулі. Варто відзначити, що сімейний лікар був категорично проти такої ідеї і не дав свого дозволу. Тому Патрісія змушена була пройти повне медичне обстеження, щоб домогтися свого.

Раніше ми повідомляли, що хлопець вирішив незвичайним способом зробити пропозицію дівчині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини