Головна Новини Суспільство неймовірно Перевірка на щедрість: в Китаї дівчина привела на перше побачення 23 родичів
commentss НОВИНИ Всі новини

Перевірка на щедрість: в Китаї дівчина привела на перше побачення 23 родичів

Дівчина влаштувала перевірку для майбутнього обранця, вирішивши дізнатися, чи не є він бідним або жадібним

23 жовтня 2020, 10:35
Поділіться публікацією:

У китайській провінції Чжецзян відбулося незвичайне побачення, яке в Мережі охрестили перевіркою на щедрість. Замість того, щоб провести вечір удвох, дівчина привела в ресторан 23 родичів. Про це пише Daily Mail.

Перевірка на щедрість: в Китаї дівчина привела на перше побачення 23 родичів

Відомо, що про побачення домовилися матері хлопця і дівчини. Остання, і собі, влаштувала перевірку для майбутнього обранця, вирішивши дізнатися, чи не є він бідним або жадібним. У ресторан вона прийшла в компанії 23 родичів, які замовили безліч делікатесів і алкоголю. В результаті, юнакові виставили рахунок на 20 тисяч юанів (в гривневому еквіваленті — близько 85 тис. грн), і він не придумав нічого кращого, ніж просто втекти. Молоді люди таки сподобалися один одному і пізніше домовилися про те, що він оплатить частину рахунку, а решту покриють родичі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені продовжують розбиратися в психології відносин між чоловіком і жінкою. При цьому вони іноді приходять до більш ніж несподіваних відкриттів. Цього разу головною мішенню досліджень стали перші побачення. Психотерапевти та інші фахівці провели опитування, в результаті якого з'ясувалося, що напередодні побачення краще не приймати душ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини