Головна Новини Суспільство неймовірно Пасажира в очікуванні поїзда виштовхнули на рейки (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажира в очікуванні поїзда виштовхнули на рейки (відео)

Вона опинилася під вагоном і вижила

20 листопада 2020, 17:45 comments1008
Поділіться публікацією:

Вчора вранці на станції метро Union Square в Нью-Йорку, США, безхатній Адітья Вемулапаті штовхнув жінку під поїзд, що наближався. Ці моменти були зняті на камеру відеоспостереження на станції метро.

Пасажира в очікуванні поїзда виштовхнули на рейки (відео)

Фото: из открытых источников

Поліція відключила електрику і витягла жінку на рейках. Вона опинилася під вагоном і вижила. Постраждала відбулася легкими пораненнями. Жінку доставили в лікарню Бельв'ю. Адітья Вемулапаті був затриманий. За словами очевидців, нападник бурмотів собі щось собі під ніс перед злочином.

.  

Мотивація злочинця поки невідома. Помічник начальника поліції Нью-Йорка Кетлін О'Рейлі сказала, що Вемулапаті не контактував з жертвою до інциденту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 37 осіб вбито під час протестів в Уганді. Люди виступають проти арешту кандидата в президенти Уганди Бобі Вайна, якого затримали в середу в східному місті Луук за звинуваченням в порушенні антикоронавірусних заходів під час проведення масових мітингів. Молодь спалює покришки й блокує вулиці в столиці та інших районах, вимагаючи звільнення Вайна.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини