Головна Новини Суспільство неймовірно Парламент на Тайвані закидали свинячими кишками через імпорт ГМО м'яса (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Парламент на Тайвані закидали свинячими кишками через імпорт ГМО м'яса (фото)

Члени опозиційної партії перекинули на землю відра з субпродуктами, а потім закидали своїх опонентів свинячими кишками, серцями, печінкою і безліччю інших органів

27 листопада 2020, 11:58
Поділіться публікацією:

Опозиція закидала свинячими субпродуктами будівлю парламенту на Тайвані в п'ятницю, 27 листопада, в знак протесту проти рішення уряду послабити обмеження на імпорт свинини зі Сполучених Штатів.

Парламент на Тайвані закидали свинячими кишками через імпорт ГМО м'яса (фото)

Фото: из открытых источников

Члени опозиційної партії Гоміньдан перекинули на землю відра з субпродуктами, а потім закидали своїх опонентів свинячими кишками, серцями, печінкою і безліччю інших органів.

Уряд Тайваню нещодавно оголосив про своє рішення дозволити імпорт свинини з США, що містить рактопамін, з 1 січня. Ця добавка, яка допомагає зробити м'ясо більш пісним, заборонена в Китаї та Європейському союзі. Влада США підкреслила, що імпорт свинини і яловичини є однією з основних перешкод для підписання торговельної угоди між Вашингтоном і Тайбеем.

Президент Тайваню Цай Ін-вень і Демократична прогресивна партія, яка має переважну більшість в парламенті, сподіваються, що таке послаблення призведе до укладення угоди.

Багато тайванців як і раніше виступають проти імпорту американської свинини. Свинарі Тайваню також побоюються конкуренції з боку Сполучених Штатів. Панівна партія стверджує, що добавка не несе загрози для здоров'я.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Болівії підірвали будівлю з президентом всередині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини