Головна Новини Суспільство неймовірно Пара з Британії зняла у себе вдома «привид нареченої» (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пара з Британії зняла у себе вдома «привид нареченої» (ФОТО)

Пара зізналася, що давно відчуває чиюсь присутність

22 лютого 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

Закохана пара, яка проживає в графстві Мерсісайд (на заході Англії), впевнена, що живе в будинку разом з примарою жінки. Більш того, їм вдалося зняти її силует на одну з відеокамер, встановлених в приміщенні.

Пара з Британії зняла у себе вдома «привид нареченої» (ФОТО)

Привиди на фото / Getty Images

27-річний Даррен Паллістер разом зі своєю нареченою Джесікою розповіли, що останнім часом стали відчувати у своєму будинку чиюсь присутність. Чоловік каже, що коли його кохана йде спати, а він сідає грати в приставку, то відчуває ніби в вітальні з ним хтось сидить. Також в одній з кімнат пара відчуває солодкий запах парфумів.

А одного разу вночі, коли закохані спали, одна з відеокамер, яку вони встановили, щоб спостерігати за собаками, зняла щось незвичайне. На кадрі можна розгледіти силует жінки в білій сукні зі світлим волоссям. Даррен каже, що камера працює нормально, без перешкод, тому такий кадр складно назвати помилкою.

Пара з Британії зняла у себе вдома «привид нареченої» (ФОТО) - фото 2

Закохані опублікували скріншоти з відеозапису в соціальних мережах, багато користувачів були вражені та порадили їм швидше переїжджати з будинку, а саме житло "спалити дотла". Також Даррел і Джессіка звернулися за допомогою до дослідника паранормальних явищ, він був не менше здивований і високо оцінив зроблений кадр. Тепер пара має намір з'ясувати, хто жив в цьому будинку раніше і вже звернулася за допомогою до місцевого історика.

Нагадаємо, нещодавно датчики автомобіля Tesla зафіксували поруч із цвинтарем силует неіснуючої в реальності людини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Туреччина відкрила для туристів місто-привид, який зник 50 років тому. Його територія була під замком через військовий переворот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини