Головна Новини Суспільство неймовірно Новий рекорд Гіннеса: чоловік проїхав всю країну на моноциклі за 5 днів
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекорд Гіннеса: чоловік проїхав всю країну на моноциклі за 5 днів

Неймовірна подорож: Ірландський авантюрист підкорив країну на одному колесі

16 липня 2024, 14:36
Поділіться публікацією:

Імонн Ківені, відомий ірландський авантюрист, встановив новий світовий рекорд Гіннеса, проїхавши 613 км по всій Ірландії на одноколісному велосипеді всього за 5 днів, 5 годин та 23 хвилини. Протягом своєї мандрівки чоловік зібрав майже 6000 євро для допомоги бездомним 

Новий рекорд Гіннеса: чоловік проїхав всю країну на моноциклі за 5 днів

Імонн Ківені встановив світовий рекорд, проїхавши Ірландію за 5 днів

Подорож була сповнена труднощів, включаючи сильний біль від незручного сидіння та набряклість кісточки. Проте, найбільшим викликом для Імонна став цейтнот. Йому потрібно було подолати всю дистанцію менш ніж за шість днів, дотримуючись заздалегідь спланованого маршруту.

Новий рекорд Гіннеса: чоловік проїхав всю країну на моноциклі за 5 днів - фото 2

Цікаво, що Імонн зміг обігнати групу велосипедистів, які стартували незабаром після нього, продемонструвавши неймовірну швидкість та витривалість на своєму одноколісному транспорті. Відомо, що Імонн навчився їздити на моноциклі лише за кілька тижнів до встановлення рекорду.

"Вони обігнали мене незабаром після того, як я вирушив у дорогу, і я пожартував, що наздожену їх. Коли через п'ять днів я перетнув фінішну межу в Малін-Геді, я виявив, що до них залишилося трохи більше години! Отже, мені довелося пожартувати, що я зробив це на одному колесі швидше, ніж вони на двох", — зазначив чоловік 

Імонн розповів про технічні складнощі їзди на моноциклі, включаючи особливості керування та неможливість відпочинку під час руху. Незважаючи на труднощі, він радий, що нарешті досяг своєї мети, до якої готувався кілька років.

Імонн Ківені вже відомий своїми екстремальними викликами, включаючи найдовшу подорож босоніж та сходження на 10 гір за 10 днів без взуття. Його останній рекорд на одноколісному велосипеді став результатом пошуку "ідеального поєднання жахливого і безглуздого".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини