Рубрики
МЕНЮ
Черновалова Кристина
Маттіас Руль, німецький інженер-програміст, здійснив гастрономічний подвиг, відвідавши всі 145 ресторанів світу, відзначених трьома зірками Мішлен. На цю грандіозну подорож, що охопила 20 країн, він витратив близько 200 000 євро.
Німець поїв у всіх ресторанах з трьома зірками "Мішлен": скільки це коштувало
Ідея народилася під час пандемії коронавірусу, коли Руль продав свій стартап і вирішив присвятити більше часу сім'ї та своїм захопленням. В інтерв'ю виданню BILD він розповів, що завжди мріяв скуштувати страви найвищого рівня у всіх куточках планети.
Особливе враження на гурмана справила Японія, де, за його словами, "їжа готується та подається з неймовірною досконалістю". У середньому, вечеря в тризірковому ресторані обходиться в €250-500 на людину, але найдорожчою у подорожі Руля стала вечеря в шанхайському ресторані Ultraviolet, який коштував йому €1400.
Незважаючи на всі вишукані страви, які він скуштував, на запитання про свою останню трапезу Руль вибрав просту страву баденської кухні — "брегелі" (смажену картоплю з сиром та травами). Це ще раз доводить, що навіть серед найвишуканіших делікатесів, серцю наймиліші рідні смаки.
Раніше "Коментарі" писали, що у світі існує безліч страв, які вражають уяву своєю екзотичністю. Однак деякі з них є серйозною небезпекою для здоров'я і навіть життя людини. Неправильне приготування або вживання цих делікатесів може призвести до отруєння, а в деяких випадках – до смерті.
Новини