Головна Новини Суспільство неймовірно Німецьке місто перейменують на честь відомої співачки
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецьке місто перейменують на честь відомої співачки

На честь Тейлор Свіфт перейменують місто

5 липня 2024, 13:43
Поділіться публікацією:

В переддень масштабних шоу співачки Тейлор Свіфт у рамках світового турне "Eras Tour", німецьке місто Гельзенкірхен вирішило на час концертів змінити свою назву на "Свіфткірхен". Це сталося завдяки ініціативі місцевої фанатки Алешані Вестхофф, яка створила петицію та отримала підтримку від міської ради.

Німецьке місто перейменують на честь відомої співачки

На честь Тейлор Свіфт перейменують місто

За словами мера Карін Велге, тимчасове перейменування — це спосіб відзначити значення події для міста та його жителів.

"Ми пишаємося тим, що змогли привернути увагу такої визнаної зірки як Тейлор Свіфт. Це велика честь для нашого міста приймати її на нашій сцені."

В рамках святкувань, крім зміни назви, Гельзенкірхен внесе й інші "свіфтові" новації, включаючи спеціальні трамваї "Taylor Swift", камінь на міській Алеї Слави, а також велику вуличну вечірку на честь співачки.

Ці заходи, як очікується, залучать тисячі шанувальників з усього світу, що сприятиме місцевому туризму та гостинності. Маркус Швардтманн, керівник відділу зв’язків з громадськістю, зазначив, що місто вже готується до збільшення туристичного потоку та забезпечує всі необхідні заходи безпеки та комфорту для гостей.

Шоу Тейлор Свіфт в Гельзенкірхені відбудуться 17, 18 та 19 липня, і, за словами організаторів, обіцяють стати одними з найяскравіших подій цього літа в Європі.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Популярна американська кантрі-поп співачка Тейлор Свіфт особливо відзначилася на церемонії вручення American Music Awards, яка відбулася 25 листопада в Лос-Анджелесі. Про це повідомляє видання Entertainment weekly.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини