Головна Новини Суспільство неймовірно Неймовірний рекорд: семирічна дівчинка підняла штангу вагою 80 кг (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірний рекорд: семирічна дівчинка підняла штангу вагою 80 кг (відео)

Юна спортсменка здивувала своїми здібностями

12 грудня 2020, 21:43 comments1194
Поділіться публікацією:

Семирічна дівчинка з Канади Рорі ван Ульфт зробила щось неймовірне: встановила рекорд, піднявши штангу вагою 80 кілограм. Про це повідомляє Daily Mail.

Неймовірний рекорд: семирічна дівчинка підняла штангу вагою 80 кг (відео)

instagram.com/roryvanulft

Відео зі свого тренування вона опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах. Так, можна побачити, що дівчинка дуже професійно піднімає штангу, після чого різко кидає її на підлогу. У цей момент за кадром чутно, як їй аплодують люди, які теж там були присутні.

Відомо, що маленька чемпіонка почала займатися важкою атлетикою, коли їй було п'ять. І наполеглива праця принесла свої плоди: недавно Рорі стала чемпіоном США серед дівчаток віком до 11 і 13 років у ваговій категорії до 30 кг.

Крім важкої атлетики, дівчинка також займається гімнастикою. Вона зізналася, що на тренування у неї йде близько 9-ти годин в тиждень. А ось на заняття важкою атлетикою вона витрачає 4-ри години щотижня.

На даний момент показники юної чемпіонки з Канади такі: присідання з 61 кілограмом ваги, а в становій тязі — 80 кілограм.

У коментарях під роликом підписники пишуть свої слова захоплення, адже повторити щось подібне зможуть навіть не всі дорослі, згодні?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хлопець віджимався по 100 разів на день протягом року. Джек хотів зрозуміти, як нове випробування позначиться на його фізичній формі, але результат, який він побачив, перевершив усі його очікування. Протягом багатьох років у хлопця були проблеми із зайвою вагою — цифра на вагах досягала позначки 135. Він пробував різні дієти і походи в спортзал, але особливих результатів це не приносило. Тоді ж Джек зважився на цей експеримент — втрачати йому було нічого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини