Головна Новини Суспільство неймовірно Несподіваний сюрприз: подружжя отримало листівку, яка була відправлена 100 років назад
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподіваний сюрприз: подружжя отримало листівку, яка була відправлена 100 років назад

У посланні одна кузина питала іншу, коли її чекати

30 жовтня 2020, 22:01
Поділіться публікацією:

Сім'я з Британії знайшла у своїй поштовій скриньці листівку, яка, як потім з'ясувалося, була відправлена ще 100 років тому. У повідомленні одна кузина питала в іншої, коли та приїде в гості, передає видання newsyou.

Несподіваний сюрприз: подружжя отримало листівку, яка була відправлена 100 років назад

Подружжя отримало листівку, яка була відправлена 100 років назад. Фото: unsplash

Норфолк Філіп і Розалі Ніколсон, які живуть в британському місті Норідж в графстві Норфолк, отримали листівку, якій вже виповнилося століття. На ній був зображений Собор Святого Павла в Лондоні, а отримувачем була вказана Еві Браун.

День відправлення цього послання вдалося дізнатися завдяки даті на поштовому штемпелі — 22 липня 1920 року з відміткою поштового відділення району Майда-Хілл в Західному Лондоні.

"Дорога Еві, вибач, що у мене не було часу відповісти на твій лист раніше. Сподіваюся, ти поставишся до цього з розумінням. Розкажи мені в відповідь листівці, коли тебе чекати. Сподіваюся, тобі пощастить з погодою. Любляча кузина Флоррі", — повідомлялося в давньому листі.

Несподіваний сюрприз: подружжя отримало листівку, яка була відправлена 100 років назад - фото 2

Подружжя було дуже ошелешене отриманим сюрпризом. Вони припускають, що листівка могла весь цей час перебувати в поштовому відділенні і тільки зараз її вирішили доставити за вказаною адресою. Також вони щиро вірять в те, що Еві і Флоррі все-таки змогли побачитися.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в бельгійській церкві під час ремонту знайшли послання для людства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини