Головна Новини Суспільство неймовірно Названо найбільш небезпечні страви у світі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найбільш небезпечні страви у світі (ФОТО)

Після вживання деяких з цих страв можна померти

26 січня 2021, 12:02 comments1064
Поділіться публікацією:

У світі існують досить небезпечні страви, після вживання яких можна отруїтися або ж зовсім померти. Однак якщо ці страви правильно приготувати, то цілком можна буде насолодитися їх смаком.

Названо найбільш небезпечні страви у світі (ФОТО)

ТОП-3 самих небезпечних страв у світі - фото: з відкритих джерел

Отже, в список страв, які багато хто обійде стороною, якщо побачить у меню, входять криваві молюски. Їх прозвали так через забарвлення. Ця страва вважається дуже популярною в Китаї, а також в країнах Азії. Їх або варять, або готують на пару. У чому ж їх небезпека?

Ці молюски містять в собі величезну кількість бактерій і різних вірусів. Наприклад, черевний тиф, гепатит А, Е, дизентерія. І це далеко не повний список того жахливого, що міститься в цій страві. У багатьох країнах імпорт цього продукту заборонений. За статистикою, 15% з тих, хто вживає цих молюсків, заражаються одним з вищевказаних захворювань.

Названо найбільш небезпечні страви у світі (ФОТО) - фото 2

Не менш небезпечною вважається медуза Намура. Ця страва більше популярно в Японії. У цій країні його подають як делікатес, однак якщо його приготувати неправильно, є ризик, що той, хто його з'їсть, може померти.

Річ у тому, що в залозах медузи міститься отрута, який потрапляючи в організм людини, здатний його вбити. Тому при приготуванні потрібно ретельно видаляти органи медузи, в яких містяться токсини.



Названо найбільш небезпечні страви у світі (ФОТО) - фото 3

Наступним небезпечним стравою стане гаукарль. Ця страва дуже популярна в Ісландії. Воно являє собою в'ялене м'ясо гренландської полярної акули. Варто відзначити, що в сирому вигляді цей продукт містить сечовину, яка робить його отруйним.

Через те, що в акули немає нирок і сечівника, всі токсичні речовини виділяються в шкіру. Для того, щоб безпечно з'їсти шматочки цієї акули, її попередньо повинні в'ялити протягом шести місяців. Тушу риби поміщають в спеціальні контейнери, в яких є отвори. У них стікає отрута з акули. Ця страва вважається однією з найнебезпечніших у світі.

Названо найбільш небезпечні страви у світі (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   лікар перерахував продукти, які "отруюють" кишківник, а також про те, чому смузі не приносять користі організму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини