Головна Новини Суспільство неймовірно Найстаріша пара світу відсвяткувала 79 років подружнього життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Найстаріша пара світу відсвяткувала 79 років подружнього життя

Днями парі вручили сертифікацію Гіннеса

30 серпня 2020, 21:54 comments1122
Поділіться публікацією:

Найстарішою парою у світі визнані подружжя з Еквадору. Голові сімейства Хуліо Мора — 110-років, а Вальдраміна Квінтерос, його дружина, яка на 6 років молодше. Як пише The Guardian, Хуліо та Вальдраміна одружилися таємно, бо їх сім’ї були проти їхніх стосунків.

Найстаріша пара світу відсвяткувала 79 років подружнього життя

Джерело: Діло

“Сімдесят дев’ять років по тому вони все ще разом – йому 110 років, а їй 104, обоє розсудливі, і обоє мають гарне здоров’я, хоча родичі кажуть, що вони в депересії, бо сумують за своїми великими сімейними зустрічами, яких зараз немає через пандемію”, – йдеться у повідомленні.

 За даними Книги рекордів Гіннеса, у світі на сьогодні це перша пара, яка так довго прожила в подружньому стані.

В повідомленні також зазначається, що Мора народився 10 березня 1910 року, а Квінтерос – 16 жовтня 1915 року. Вони одружились 7 лютого 1941 року в першій церкві, збудованій іспанцями в столиці Еквадору Кіто – La Iglesia de El Belén.

За професією обидва викладачі. Зараз проживають в Кіто. Їхня дочка Сесілія каже, що вони обидва при здоровому глузді, активні, хоча вже не мають такої спритності, як раніше. Вони мають велику родину: четверо дітей, що ще живі, 11 онуків, 21 правнук і один праправнук.

Донька пари сказала, що її батько із задоволенням дивиться телевізор і п’є молоко, а її мати полюбляє смаколики та читати газету щоранку.

Раніше в списку найстаріших були пара Шарлотта Хендерсон та Джон Хендерсон з Остіна, що знаходиться в Техасі. На момент смерті  одного з подружжя їм на двох було 212 років і 52 дні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Школі Санти показали уніформу для зустрічі Різдва в умовах карантину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини