Головна Новини Суспільство неймовірно Найхудіші жінки світу: який вони мають вигляд
commentss НОВИНИ Всі новини

Найхудіші жінки світу: який вони мають вигляд

Валерія Левітіна при зростанні 170 сантиметрів, важила лише 25 кілограмів

9 липня 2024, 17:04 comments1428
Поділіться публікацією:

У нашому суспільстві, де переважає культ стрункості, багато жінок і чоловіків прагнуть досягти ідеалу "тростинки". Однак не всі найгірші люди у світі бажають так виглядати. Деякі з них борються із серйозними захворюваннями, які роблять їхні фігури екстремально худими.

Найхудіші жінки світу: який вони мають вигляд

Найхудіша людина у світі за всю історію

Іоана Спангенберг

Іоана Спангенберг з Німеччини стала відомою завдяки своїй незвичайній фігурі, яку часто порівнюють із пісочним годинником. Її вага складає всього 38 кг при талії 50,8 см. Іоана стверджує, що її стрункість — результат природної конституції, а не екстремальних дієт. Вона харчується здоровою їжею і намагається підтримувати своє тіло у здоровому стані, але точна причина її худорлявості залишається невідомою.

Найхудіші жінки світу: який вони мають вигляд - фото 2

Кеті Юнг

81-річна Кеті Юнг із США знаменита своїм тривалим носінням корсету. Її талія зараз становить лише 38,1 см. Кеті почала носити корсет у день свого весілля у 1959 році і з того часу носить його 24 години на добу. Її вибір на користь корсета почався як засіб підтримки спини, але згодом перетворився на життєвий стиль.

Найхудіші жінки світу: який вони мають вигляд - фото 3

Елізабет Веласкес

Елізабет Веласкес, відома як Ліззі, страждає від невиліковного генетичного захворювання, яке змушує її постійно споживати їжу. З її 29 кг Ліззі повинна вживати від 5000 до 8000 калорій на день, щоб підтримувати життєдіяльність. Незважаючи на своє захворювання, Ліззі стала мотиваційним оратором та автором надихаючої автобіографії. Вона використовує свій досвід, щоб навчати інших цінувати життя та знаходити щастя незважаючи на фізичні обмеження.

Найхудіші жінки світу: який вони мають вигляд - фото 4

Валерія Левітіна

Валерія Левітіна, яка колись важила всього 25 кг, присвятила останні роки свого життя подорожам світом з метою застерегти молодих дівчат від небезпек екстремальних дієт. Її власна боротьба з анорексією та наступна смерть у 2013 році стали гучним дзвінком про серйозність розладів харчової поведінки. Валерія сподівалася, що її історія допоможе іншим уникнути подібної долі.

Найхудіші жінки світу: який вони мають вигляд - фото 5

Наталія Жултаєва

Росіянка Наталія Жултаєва досягла ваги 21 кг після важкого розставання, яка привела її до відмови від їжі. Її історія отримала широке висвітлення після участі у телешоу, що сприяло початку її одужання завдяки зусиллям лікарів та підтримці сім'ї. У 2015 році повідомлялося, що її стан покращився, і вона почала набирати вагу.

Найхудіші жінки світу: який вони мають вигляд - фото 6

Ці історії показують, що за кожною фігурою стоїть своя унікальна і найчастіше трагічна історія. Важливо усвідомлювати, що культ худорлявості може мати серйозні наслідки для фізичного та психічного здоров'я, і суспільство має розвивати здоровіше ставлення до тіла та самоприйняття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини