Головна Новини Суспільство неймовірно Навальний керує селом на Київщині - місцеві жителі розповіли про родичів російського опозиціонера
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний керує селом на Київщині - місцеві жителі розповіли про родичів російського опозиціонера

Родич Олексія Навального - Павло Навальний очолює село Нове Залісся, де мешкають родичі російського блогера

4 лютого 2021, 17:54
Поділіться публікацією:








Староста села Нове Залісся, що під Києвом — Павло Навальний. Ні, це не тезко, це дійсно родич того самого, російського Олексія Навального. Всього у селі проживає 11 людей на прізвище Навальний, і усі вони є його близькими чи далекими родичами, про це йдеться у сюжеті BBC.

Навальний керує селом на Київщині - місцеві жителі розповіли про родичів російського опозиціонера

Нове Залісся, де мешкають родичі Навального. Фото: джерело

Російський опозиціонер і сам неодноразово наголошував, що має українські корені, а уся його родина по батьковій лінії була з Залісся у Чорнобильській області.

Місцеві жителі розповідають, що після аварії їх переселили до села Нове Залісся. У старому селі багато хто з них жив на одній вулиці із дідом та бабусею Олексія Навального. У селі збереглася домова книга — ще 1956 року, де записана уся тодішня родина, господарство, будівлі, там же є і запис про народження батька Навального.

У Новому Заліссі розповідають, що Навальний ще хлопчиком приїздив до бабусі з дідом, а пізніше — з батьками, аби відвідати могили рідних, які залишилися у Чорнобилі.

Старші люди впізнають хлопчика на дитячому фото Навального, яке показують їм журналісти. Тому, що розповідають по телевізору, місцеві не вірять, кажуть, що переживають через те, як з Олексієм поводиться російська влада, та підтримують його боротьбу.

"Він такий самий чоловік, як і я, українець", — каже чоловік, який впізнав на фото онука свого односельчанина.

Двоюрідний брат Олексія — Олександр Навальний — мешкає й досі у цьому селі з дружиною, від коментарів про свого відомого родича він відмовився.


Нагадаємо, що російського опозиціонера Олексія Навального засудили на 3,5 роки позбавлення волі у справі "Ів Роше". 8 місяців з них він вже відбув під домашнім арештом, наразі обмеження волі замінили на позбавлення, та доправили Навального у в'язницю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини