Головна Новини Суспільство неймовірно Наречена з Кіпру здивувала світ своєю весільною сукнею (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Наречена з Кіпру здивувала світ своєю весільною сукнею (ВІДЕО)

Наречена з Кіпру потрапила в Книгу рекордів Гіннеса

5 квітня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Молода дівчина з Кіпру Марія Параскева ще з дитинства мріяла, щоб її весілля було особливим і придумала для цього досить оригінальний спосіб. Наречена потрапила в Книгу рекордів Гіннеса за найдовшу фату у світі.

Наречена з Кіпру здивувала світ своєю весільною сукнею (ВІДЕО)

Наречена з Кіпру потрапила в Книгу рекордів Гіннеса / фото: 1zoom

Кіпріотка вийшла заміж в неймовірній фаті, довжина якої становить понад 692 метри (63 футбольних поля). І цю ідею вона виношувала з малих років, тому що хотіла стати світовою рекордсменкою. І ось нарешті її мрія збулася. Для створення такої фати потрібно 7 тисяч метрів тканини, яку готували до весільного торжества цілих три місяці.

Для того, щоб представники Книги рекордів Гіннеса змогли офіційно зафіксувати рекорд, фату нареченої довелося розстелити на всю довжину. Але щоб це виконати знадобилося 6 годин і 30 осіб.

Хоча і дитяча мрія жінки збулася, але не всі зрозуміли таке досить специфічне бажання. У відео, яке опублікували в інстаграмі Guinness World Records, можна знайти як позитивні, так і негативні коментарі: "Неймовірно марнотратно", "Розлучився, коли побачив рахунок за таку безглузду річ", "Це ж найбільша москітна сітка", "Заслуговує нагороди Гіннеса", "Як круто ", — написали фоловери.

Нагадаємо, на курорті Ітакаре (Бразилія), відбулася досить дивна весільна церемонія. 33-річний чоловік одружився сам на собі й судячи з фото, був дуже щасливий цій події.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що день весілля — один з найбільш довгоочікуваних і прекрасних свят в житті. Але у кожного народу є свої звичаї та традиції, без яких не обходиться цей важливий день. І деякі традиції вельми дивні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини