Головна Новини Суспільство неймовірно Міста, в існування яких важко повірити
commentss НОВИНИ Всі новини

Міста, в існування яких важко повірити

Навіть найдосвідченіший мандрівник може не знати про ці поселення

16 грудня 2020, 10:50
Поділіться публікацією:

Які тільки не зустрінеш міста на планеті, і, здається, що кожне унікальне по-своєму. Однак є такі місця, в існування яких важко повірити навіть бувалому мандрівнику.

Міста, в існування яких важко повірити

ФОТО: З відкритих джерел

Віттієр, Аляска

Це місто в штаті Аляска вражає не тільки мальовничими краєвидами. Його унікальність в тому, що всі жителі міста живуть лише в одному 14-поверховому будинку. За даними останнього перепису населення, тут проживає трохи більше, аніж 200 людей. Житловий будинок має назву Begich Towers і містить не тільки квартири, а й поліцейську дільницю, магазин, школу, медичний заклад і навіть церкву. Єдиний в'їзд до міста сушею проходить через чотирикілометровий тунель з однією смугою руху, який закривається на ніч.

Міста, в існування яких важко повірити - фото 2

Міракл Вілладж, Флорида

Це закрите місто в одному зі штатів Америки, в якому проживають люди, засуджені за сексуальні злочини. Це поселення розташоване за три кілометри від найближчого населеного пункту, а все тому, що у Флориді прийнято багато законів, які обмежують життя людей після тюремного терміну за такого роду правопорушення. Колишні засуджені не можуть претендувати на житло після терміну за сексуальні злочини, і єдине, що їм залишається — відправлятися в закрите поселення, в яке, до речі, беруть не всіх. Зараз тут відмовляють людям, які відбували термін за педофілію і насильство.

Жителі поселення не можуть похвалитися активним життям: більшу частину часу вони вивчають Біблію або проходять психологічну реабілітацію.

Міста, в існування яких важко повірити - фото 3

Калачі, Казахстан

Невелике поселення з чисельністю населення близько 700 осіб. Воно примітне тим, що ще у 2013 році серед жителів почалася епідемія так званої "сонної хвороби". Місцеві могли спати по кілька днів або засинати прямо на ходу. Після тривалих досліджень, вчені прийшли до висновків, що така особливість жителів калачі — ні що інше, як брак кисню в повітрі.

Міста, в існування яких важко повірити - фото 4

Раніше "Коментарі" писали про знаменитостей, які неймовірно схожі один на одного.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини