Головна Новини Суспільство неймовірно Мережу підкорює відео з цуценям, у якого шість лап і два хвости
commentss НОВИНИ Всі новини

Мережу підкорює відео з цуценям, у якого шість лап і два хвости

Всі лапки цуценяти рухаються і реагують на подразники

24 лютого 2021, 15:45 comments1292
Поділіться публікацією:

Тиждень тому в американському штаті Оклахома на світ з'явився дивне цуценя, якого назвали Шкіпер. Він народився з шістьма лапами та двома хвостами, але відчуває себе добре і має всі шанси на здорове життя.

Мережу підкорює відео з цуценям, у якого шість лап і два хвости

в США народилося цуценя з шістьма лапами / фото: facebook.com/Skippers-Journey

Доктор Тіна Ніл розповіла, що у цуценяти є вісім братів і сестер, але у них не спостерігаються подібні аномалії. Всі цуценята змішаної породи бордер-коллі та австралійської вівчарки. Після огляду малюка лікарі відзначили, що у Шкіпера дві тазові області, два нижніх сечових тракти, дві репродуктивні системи, два хвости й шість ніг. Примітно те, що всі лапки цуценяти рухаються і реагують на подразники, як у нормальної собачки.

Ветеринари зазначили, що попри відхилення, щеня почувається добре, і вони не бачать жодних причин, щоб його присипляти. Робити реконструктивну операцію лікарі також найближчим часом не планують. За їх словами, в майбутньому чудо-цуценяті буде потрібна допомога в пересуванні та фізіотерапія. За його розвитком будуть регулярно спостерігати, щоб Шкіпер почував себе добре і комфортно.

Зараз він знаходиться вдома, і його господарі вже створили для нього спеціальну сторінку в соціальній мережі Facebook і опублікували відео, на яких Шкіпер вчиться пересуватися.

Нагадаємо, в кінці 2020 року в Італії народився незвичайний цуцик — через забарвлення його назвали Фісташка. Малюк народився з шерстю зеленуватого відтінку через контакт з білівердином в утробі матері через плаценту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у філіппінській провінції Аклан з'явився на світ з'явився незвичайний цуцик з двома язиками, одним оком і відсутнім носом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини