Головна Новини Суспільство неймовірно 37-річна жінка з ПАР народила відразу 10 дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

37-річна жінка з ПАР народила відразу 10 дітей

Майбутня мама була шокована, дізнавшись, скільки у неї буде дітей

9 червня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Мешканка  Південно-Африканської республіки народила десятьох дітей, встановивши новий світовий рекорд. Вона обійшла жительку Малазії, яка минулого місяця стала мамою дев’ятьох дітей. Про це пише  "IOL".

37-річна жінка з ПАР народила відразу 10 дітей

Немовля. Фото: bb.com.

Стало відомо, що такій кількості своїх новонароджених немовлят здивувалася навіть сама породілля. Адже медики, провівши обстеження, повідомляли, що Госіаме Тамара Сітхоле стане мамою вісьмох дітей.

Чоловік жінки розповів, що його дружина на 29 тижні вагітності за допомогою кесаревого розтину народила трьох дівчаток та сім хлопчиків. Окрім цього, стало відомо, що в подружжя вже є близнюки.

 Сама ж багатодітна мама каже, що почувається щасливою. Вона повідомила, що була в стані шоку, коли дізналася від лікарів про шістьох дітей. Виявилося, що під час наступного обстеження лікарі побачили ще двох.

За словами Тамари Сітхоле, власна вагітність її шокувала. Це  ж яка відповідальність лягла на майбутню матір – виносити десятьох діток. Вона хворіла, її було надзвичайно важко, але жінку підтримувала віра в  Бога, рідні та близькі, які робили все, аби  породіллі було комфортно та добре. Чоловік також підставив своє надійне плече.

Якою є найбільша мрія  такої багатодітної майбутньої мами? Дуже простою. Народити всіх своїх діток здоровими й мати сили на те, щоб їх усіх виховати.

"Щодня я просто молюся, щоб Бог допоміг мені народити всіх моїх дітей здоровими і, щоб я і мої діти залишилися живі. Я була б задоволена цим", — сказала Сітхоле ще під час вагітності.

Нагадаємо, що  сайт "Коментарі" інформував про дитячі пустощі та витівки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини