Головна Новини Суспільство неймовірно 16-річний Ерік Кілберн встановив рекорд за розмірами ступні та долоні
commentss НОВИНИ Всі новини

16-річний Ерік Кілберн встановив рекорд за розмірами ступні та долоні

Школяр з Мічигану визнаний найбільшим підлітком у світі за версією Гіннеса

13 вересня 2024, 17:49
Поділіться публікацією:

У маленькому містечку Гудріч, штат Мічиган, США, 16-річний Ерік Кілберн здійснив неймовірне досягнення, увійшовши в історію як носій найбільших ступні та долонь серед живих підлітків. Він тепер офіційно визнаний Книгою рекордів Гіннеса, завдяки своїм неспівмірним розмірам – 34,30 см у ступні та 23,20 см в долонях. Ерік носить американський розмір взуття 23 (еквівалент 56-57 українського), що значно перевищує середній розмір для дорослих чоловіків. 

16-річний Ерік Кілберн встановив рекорд за розмірами ступні та долоні

Підліток з найбільшими руками та ногами у світі

З дитинства Ерік вирізнявся серед ровесників. Він швидко зрозумів, що його зріст і розміри незвичайні. За словами підлітка, проблеми з покупкою взуття почалися ще у п'ятому класі. Рекордсмен розповідає, що великі ступні і долоні часто ставали перешкодою у звичайних ситуаціях, але й допомогли йому увійти в світ рекордів. Ерік і його мама Ребекка вирішили дізнатися, чи може його унікальність претендувати на світове визнання. Спільними зусиллями, з підтримкою близьких друзів і заохоченням сім'ї, юнак подав заявку в Книгу рекордів Гіннеса.

Його історія швидко здобула популярність в інтернеті, що привернуло увагу великих взуттєвих брендів, таких як Puma і Under Armour. Ці компанії запропонували Еріку спеціально виготовлене взуття, що стало не тільки практичним рішенням, але й знаком уваги з боку глобальної спільноти. 

"Було дуже круто бачити, як багато людей щиро дбають про те, щоб допомогти іншим", — каже він.

16-річний Ерік Кілберн встановив рекорд за розмірами ступні та долоні - фото 2

Ерік не тільки виділяється своїми розмірами, але й активно займається спортом, володіючи натуральними перевагами у баскетболі та футболі. Він також має унікальні хобі, як кування металу та робота з деревом, якими він захоплюється разом з дідусем.

Дивлячись у майбутнє, Ерік прагне використовувати свою унікальність для допомоги іншим. Він планує приєднатися до The Big Shoe Network, неприбуткової організації, яку заснувала його мама для допомоги людям із великими розмірами одягу та взуття.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини