Головна Новини Суспільство неймовірно 4 вчинки вагітних жінок, від яких ви будете в шоці!
commentss НОВИНИ Всі новини

4 вчинки вагітних жінок, від яких ви будете в шоці!

Неврівноважений емоційний стан жінки під час вагітності вважається нормою, адже гормони в цей період просто зашкалюють. Якщо справа тільки в скандалах, постійних перепадах настрою - це ще можна пережити, а ось що робити, якщо вагітна дружина вирішує викрасти машину на парковці супермаркету?

9 листопада 2020, 16:12 comments1227
Поділіться публікацією:


4 вчинки вагітних жінок, від яких ви будете в шоці!

Фото: m24.ru

1.       Ах, вагітність, ці прекрасні 9 місяців — найкращий час, щоб подбати про себе, про майбутнє малюка і викрасти машину-другу. Одним суботнім днем в Мічигані четверо людей вирішили викрасти автомобіль, одна з викрадачок була на 9-му місяці вагітності. Поліція тут же вийшла на слід злочинців. Троє членів угруповання кинулися бігти, а вагітна жінка взяла і народила — у найвідповідніший момент.

2.       У 2013 році вагітна роздяглася в харківському метро! У годину пік дружина місцевого художника Юлія Дроздик зайшла в вагон метро в одному лише покривалі, потім скинула його і кілька хвилин мовчки простояла голяка. Під час акції Юлію супроводжували чоловік і кілька друзів. У той же день відео з'явилося в інтернеті, а трохи пізніше на своїх сторінках у соціальних мережах подружжя пояснило, що таким чином привертали увагу до проблеми насильства над жінками.

3.       Цей випадок стався взимку 2010 року в одній з областей України. Прогулюючись по лісопарковій зоні, дівчина на 6-му місяці вагітності побачила запряжені конем сани. Згадавши своє дитинство, і відчайдушно захотівши покататися в санчатах по зимовому лісі, дівчина ... викрала коня. Спочатку все було добре, але потім кінь перейшов на галоп. Зупинити упряжку вдалося лише, коли кінь разом із саньми в'їхав у відкриті двері магазину. Майбутня мама втекла додому, але місцеві ще довго сміялися і згадували цю історію, яка, на щастя, для всіх закінчилася добре.

4.       Неадекватність поведінки вагітної жінки може бути так само викликана її страхами, фобіями і нав'язливими станами, що відносять до поняття психозу. Наприклад, одна майбутня мама на 8-му місяці вагітності активно крала з найближчого супермаркету ковбасу в страху, що коли народить малюка їм нічого буде їсти, тому, що вона залишиться без постійного доходу. Інша ж постійно дошкуляла свому чоловіку з приводу наявності мікробів у будинку, перемиваючи підлоги та натираючи поверхні по 10 разів за день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини