Головна Новини Суспільство неймовірно 7-річна дівчинка зібрала $10 000 на пам'ятник померлої матері: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

7-річна дівчинка зібрала $10 000 на пам'ятник померлої матері: подробиці

Кілька компаній запропонували встановити надгробок безплатно

9 квітня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

У маленькому містечку Алабами 7-річна Емурі Джонсон започаткувала свій невеличкий бізнес – лимонадний кіоск. Однак мета цього задуму значно відрізняється від звичних дитячих ігор чи спроб заробити на нову іграшку. Емурі вирішила зібрати кошти не для себе, а для вшанування пам'яті своєї нещодавно померлої матері, Карлі Борднер.

7-річна дівчинка зібрала $10 000 на пам'ятник померлої матері: подробиці

Jennifer Bordner | Емурі Джонсон з мамою

Трагедія обрушилася на сім'ю у березні, коли Карлі Борднер раптово пішла з життя, залишивши після себе не тільки спустошену родину, але й нерозпочаті справи та невисловлені слова. Втративши одну з найважливіших людей у своєму житті, маленька Емурі не опустила рук. Замість цього, вона вирішила діяти.

За словами її бабусі, Дженніфер Борднер, Емурі завжди вирізнялася особливою чуйністю і бажанням допомогати іншим. Так, ідея відкрити лимонадний кіоск для збору коштів на пам'ятник своїй матері стала виявом не тільки дитячої ініціативи, але й глибокого розуміння важливості пам'яті та вдячності.

Інформація про благородну місію Емурі швидко розійшлася по соціальних мережах, залучивши увагу не тільки мешканців їхнього міста, але й людей здалеку. Сусіди, пожежники, медичні працівники, і навіть місцеві політики зупинялись біля її стенду, щоб підтримати маленьку підприємицю. Багато хто з відвідувачів давав більше, ніж вартість одного склянки лимонаду, виявляючи свою підтримку і солідарність із сім'єю.

Завдяки її старанням та небайдужості громади, вдалося зібрати майже $10 000. Ця сума значно перевищила первісні очікування і потреби, оскільки кілька компаній, які спеціалізуються на виготовленні пам'ятників, зворушилися історією Емурі і запропонували свої послуги безкоштовно.

Ця історія стала більшим, ніж просто збір коштів. Вона продемонструвала, як акт доброти може об'єднати спільноту, принести втіху та підтримку в часи горя, а також показати силу людського співчуття і згуртованості. Дженніфер Борднер висловила глибоку вдячність всім, хто взяв участь: "Це не тільки допомогло зцілити нашу сім'ю, а й показало, що в світі ще багато добра".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини