Головна Новини Суспільство неймовірно Кіт-вбивця вирішив пообідати дівчиною, що плавала на байдарці - опубліковано відео нападу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіт-вбивця вирішив пообідати дівчиною, що плавала на байдарці - опубліковано відео нападу

Дівчина ціла, байдарка теж, зате вражень вистачить на все життя

7 листопада 2020, 00:30 comments1571
Поділіться публікацією:

Кити-косатки зовні милі створіння. Але це враження дуже оманливе. Ті, хто знає звички цих тварин, не дарма називають їх "кит-вбивця". Косатки — це найбільші м'ясоїдні дельфіни. Вони їдять буквально все, що дихає і ворушиться: рибу, молюсків, інших морських ссавців. При чому, коли тварина сита, вона абсолютно безпечна і дружня. В іншому випадку краще триматися від неї якомога далі: якщо косатки зголодніють, то вони без роздумів нападають на будь-якого, хто опиниться в зоні досяжності. Це можуть бути кити, інших види дельфінів, моржі, морські котики, і навіть пінгвіни. Причому не має значення яка жертва за розміром — якщо вона в більше косатки, з нею розправляються стадом. І дуже жорстоко — спочатку вимотують жертву, потім на живу відривають шматки плоті, шматують плавники.

Кіт-вбивця вирішив пообідати дівчиною, що плавала на байдарці - опубліковано відео нападу

На опублікованому відео видно, що косатка не побоялася заплисти в акваторію пляжу. Видно, тварина зголодніла не на жарт, вирішивши пополювати на дівчину на байдарці. За якісь частки секунд, вона вистрибнула з води і вчепилася в жертву пащею. На щастя, дівчина відбулася переляком, оскільки вже через мить кит-вбивця відмовився від витівки пообідати людським м'ясом.


Раніше видання "Коментарі" підготувало топ цікавих фільмів 2020 роки для проведення часу на будь-який смак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини