Головна Новини Суспільство неймовірно "Гості їдуть, речі залишаються": найдивніші забуті предмети в готелях
commentss НОВИНИ Всі новини

"Гості їдуть, речі залишаються": найдивніші забуті предмети в готелях

Від зубних протезів до розкішного годинника: дивовижні знахідки в готелях

11 вересня 2024, 15:25
Поділіться публікацією:

При виїзді з готелю туристи іноді забувають про свої речі, але деякі з залишених предметів вражають уяву: від домашніх тварин, таких як ящірки та курчата, до розкішних аксесуарів на кшталт годинників Rolex та сумок Hermes Birkin. Нове дослідження Hotels.com, засноване на опитуванні понад 400 готелів по всьому світу, розкриває не тільки гігієнічні приналежності, що часто забуваються і зарядні пристрої, але і справжні курйози, які виявляються залишеними в номерах.

"Гості їдуть, речі залишаються": найдивніші забуті предмети в готелях

Найдивніші речі, які люди забували в готелях

Згідно з публікацією The Independent, найпоширеніші забуті предмети – це брудна білизна, зарядні пристрої та косметика. Однак куди більш незвичайні речі також знаходять місце у списку забутого: два гіпси для ніг та зубні протези в такій кількості, що ними можна було б заповнити підлогу готелю, стали справжніми знахідками для персоналу.

Деякі гості забували у номерах речі, вартість яких обчислюється тисячами та навіть мільйонами доларів. Наприклад, один годинник був оцінений більш ніж у 6 мільйонів доларів. Такі дорогі предмети, як Rolex годинник і сумка Hermes Birkin, не рідкість серед знахідок.

Цікаві випадки також включали забуті свійські тварини: ящірку та курча, яких, на щастя, вдалося повернути їх власникам. Крім цього, було виявлено автомобільну шину, блендер та будівельні труби.

Опитування Hotel Innsights також з'ясував, що співробітники готелю роблять все можливе, щоб повернути забуті речі їхнім власникам. У деяких випадках вони виявляли виняткову відданість: один співробітник проїхав 160 кілометрів для повернення паспорта, інший біг за круїзним лайнером, що відбуває, щоб доставити забуті речі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини