Головна Новини Суспільство неймовірно Дуже дивні рослини нашого світу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуже дивні рослини нашого світу (ФОТО)

Ці рослини вражають та змушують дізнаватися про світ більше

30 травня 2021, 00:25 comments4394
Поділіться публікацією:

Наша планета така цікава та різноманітна. Щоб переконатися в цьому, пропонуємо Вам переглянути фотографії дуже незвичних та дивних рослин, які ростуть в різних куточках планети.

 Дуже дивні рослини нашого світу (ФОТО)

Фото цікавих рослин з різних куточків нашого світу. Фото: senfil.net

1. Рафлезія — паразитична рослина. Виростає на інших рослинах, а її квіти важать до 10 кілограмів! Це найбільша квітка в світі. Рослина має поганий запах. Росте на островах Суматра, Ява, Калімантан, а також Філіппіни.

 Дуже дивні рослини нашого світу (ФОТО) - фото 2

2. Волемія благородна — деревна рослина, одна з найдревніших на Землі. Дерево вважалося вимерлим сотні мільйонів років тому. Гілки сосни закінчуються шишкою і за структурою нагадують папороть. Волемія виростає до 40 метрів у висоту.

 Дуже дивні рослини нашого світу (ФОТО) - фото 3

3. Вольфія — найменша квітка в світі. Рослина належить до підродини ряскових, які самі по собі невеликі. Але навіть серед них вона — лідер мінімалізму. Квіти Вольф в довжину всього 1 міліметр!

 Дуже дивні рослини нашого світу (ФОТО) - фото 4

4. Живе каміння (Літопс) — популярні серед колекціонерів сукулентів завдяки привабливим мармуровим і плямистим листовим поверхням. Зовні літопси схожі на каміння. Проте найбільше вражає яскрава квітка посередині рослини. Представники роду зростають на Півдні Африки.

 Дуже дивні рослини нашого світу (ФОТО) - фото 5

5. Драконове дерево — дивовижне дерево з товстими вітами та густою щіткою гострого листя росте на островах Південно-Східної Азії та в тропіках Африки. Жителі Канарських островів вважають драконове дерево священним і проводять біля нього ритуали. З деревом пов'язано багато легенд, які зберігаються й досі.

 Дуже дивні рослини нашого світу (ФОТО) - фото 6

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати про невидиму скульптуру італійського художника, яку продали за 15 тисяч євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини