Головна Новини Суспільство неймовірно Добрий і лагідний звір: японець 40 років живе з небезпечним хижаком (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Добрий і лагідний звір: японець 40 років живе з небезпечним хижаком (фото)

Японська сім'я в Курі-Сіті (Хіросіма) ділить своє житло з величезним домашнім крокодилом ось уже чотири десятки років

18 грудня 2020, 15:52
Поділіться публікацією:

Мало хто наважиться завести собі домашнього крокодила, але для жителя Японії ця думка здалася не такою вже і дивною. Тим більше, що хижу тварину дуже хотів мати його син.

Добрий і лагідний звір: японець 40 років живе з небезпечним хижаком (фото)

Японець 40 років живе з небезпечним хижаком. Фото: glavcom

Відчайдушного батька звуть Нобуміцу Мурабаяші, і більше ніж 40 років тому він пішов і купив в зоомагазині маленького крокодила на прізвисько Кайман-сан. Зараз же власник такого незвичайної домашньої тварини зізнається, що навіть уявити собі не міг, що крокодил виросте настільки великим.

На цей час одомашнена рептилія  має довжину трохи менше двох метрів і важить близько 45 кілограмів. 69-річний чоловік запевняє, що добрішого і лагіднішого звіра варто ще пошукати. За 40 років спільного життя крокодил жодного разу нікому не заподіяв зла, додав він.

Улюбленець живе разом з ними в будинку, любить гуляти зі своїм господарем і спокійно дозволяє гладити себе, а іноді навіть катає на собі маленьких дітей.

"Я ніколи не думав, що він виросте настільки великим. З того часу як я його купив, пройшло так багато років", — зізнався він у своєму коментарі виданню Caters News.

Добрий і лагідний звір: японець 40 років живе з небезпечним хижаком (фото) - фото 2
Добрий і лагідний звір: японець 40 років живе з небезпечним хижаком (фото) - фото 3

Варто додати, що японцеві навіть видали спеціальний дозвіл, згідно з яким, вся відповідальність за дії крокодила повністю перекладається на власника.

Нобуміцу працює ріелтором, тому каже, що незвичайна домашня тварина тільки допомагає йому в роботі. Тому що у нього з'явилася величезна перевага над конкурентами. Чоловік зазначає, що йому потрібно прожити ще не менше 20 років, тому як крокодил буде жити ще близько 30 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, рибалка зловив найбільшого коропа-рекордсмена. Уейну Менсфорду вдалося зловити в Кембриджширі дзеркального коропа, який важить 34 кілограми. Чоловік відразу ж зважив свій великий улов і виявилося, що він на 3,1 кілограма важче, ніж нинішній рекордсмен. Проте, рибалка не захотів офіційно зафіксувати новий рекорд.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини