Головна Новини Суспільство неймовірно Для самотньої видри знайшли пару через сайт знайомств
commentss НОВИНИ Всі новини

Для самотньої видри знайшли пару через сайт знайомств

Самець видри переїде в новий заповідник через самку, яку йому підшукали

7 жовтня 2020, 01:55
Поділіться публікацією:

Корнуольський заповідник тюленів (Великобританія) створив профіль знайомств для самотньої видри, яка втратила свою пару. У пресрелізі заповідника повідомляється, що видра Абрикос померла у віці 16 років. Тепер для десятирічного азіатського короткоклювих самця видри на ім'я Харріс шукають нову партнерку. Вперше за чотири роки він залишився один і, здавалося, повернувся до своїх холостяцьким звичкам. Про це пише CNN.

Для самотньої видри знайшли пару через сайт знайомств

Команда заповідника створила профіль онлайн-знайомств для підробленого сайту знайомств, який вони назвали "ловом любові", в надії знайти іншу видру, яка потребує любові й прихильності.

Куратор Корнуоллського заповідника тюленів Тамара Купер зазначила, що у Харріса був період, коли він шукав Абрикос у всіх доступних для нього місцях.

Оскільки видри в природному середовищі живуть парами, а Харріс був таким хорошим партнером, команда вважає, що він заслуговує другий шанс на любов.

На щастя, в заповіднику "Морське життя Скарборо" жила видра на ім'я Гарбуз, яка нещодавно втратила свого старого партнера на ім'я Ерік.

Незважаючи на те, що процес зведення видр може бути трохи нервовим і важким, дві команди вирішили ввести Харріса в середовище проживання Гарбуза, щоб самцеві було простіше підкорятися самці.

Раніше "Коментарі" писали, що фахівці, які вивчають поведінку собак, разом з британською компанією Canine Cottages вирішили дізнатися, чи дійсно наші пухнасті друзі розуміють значення сказаних слів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини