Головна Новини Суспільство неймовірно Дивовижні вакансії у Тасманії: підійде туристам
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивовижні вакансії у Тасманії: підійде туристам

В австралійському штаті Тасманія пропонують незвичайні вакансії: вигулювача вомбатів, заклинача вина та зоречета

21 червня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

У пошуках нових способів залучення туристів у зимовий період, Тасманія, мальовничий острів на південь від Австралії, запропонувала потенційним відвідувачам низку незвичайних "вакансій". Як повідомляє видання Independent, серед вакансій — посади збирача устриць, дослідника паранормальних явищ, зірочета та вигульника вомбатів.

Дивовижні вакансії у Тасманії: підійде туристам

Тасманія пропонує незвичайні "вакансії" для туристів

Тасманія, відома своїм помірним кліматом, стикається із сезонним зниженням туристичного потоку у зимові місяці з червня до серпня. У цей час року, коли пляжі вже не такі привабливі, острів намагається запропонувати відвідувачам "незабутні враження" та можливості для "подорожей без оплати".

Представник Tourism Tasmania висловив думку, що незалежно від того, чи шукаєте ви творчу стимуляцію або бажаєте насолодитися свіжим повітрям у компанії тварин або ремісників, знайдеться відповідне заняття. При цьому не передбачено оплату праці, проте транспорт, харчування та проживання бере на себе управління туризму острова. Пропозиція доступна лише для громадян Австралії та включає одноденний досвід з певними обов'язками.

Однією з незвичайних вакансій є робота вигульника вомбатів. Співробітники займатимуться підтримкою фізичного та психічного здоров'я місцевих сумчастих тварин, подібних до великих хом'яків, виводячи їх на ранкові прогулянки. Кандидати повинні бути любителями тварин, досвідченими пішоходами і мати терплячу душу.

Для любителів містики передбачено посаду дослідника паранормальних явищ. Завдання полягає у використанні сучасного обладнання для дослідження Віллоу Корт — найстарішого притулку Австралії, що діє, відомого своєю паранормальною активністю.

Інші вакансії включають турботу про сауну на дровах у місці для глемпінгу з видом на Тасманове море та полювання за трюфелями. Є також місце для "шептунів вина", де винороби розкажуть про тонкощі свого ремесла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини